Auto s veľkým kufrom - suv

bad_delight
2. okt 2016

Mozno mi tu nekaka mamina bude vediet poradit z osobnej skusenosti s autom.
Narodili sa nam dvojičky a nevystačim si s kufrom v aute. keď dam do kufra kočik, už doň nedam nič ine, a my stale niekam cestujeme, takže bud musim využivať truhlu, alebo ked je veci menej tak to šikovne uložiť vedla vodiča kedže ja som vzadu s babami.
uvažujem nad volvom xc90, alebo mercedes M, alebo bmw x5, audiny sa mi nepačia, ani značky mazda , honda, hyundai, ford, renault, a tiez urcite nie vw sharan alebo tieto rodinne auta. SUV je podmienkou 🙂
tak ak mate niektora sikovne suv-čko kde by som napchala bugaboo donkey a naš kufor a detsky kufor a pripadne ine veci, tak sem s radou 😊

hettinka
2. okt 2016

v Nitre bude teraz autosalon, vezmi kočiar a vyskúšaj 🙂 Alebo potom obiehať autopredajne a skúšať ... zasa tých značiek nemáš tak veľa.

My sme sa s 2 deťm v autosedačkáchi, kočíkom, cestovnou postieľkou a 3 kuframi napratali na dovolenku do Opel Meriva, mal kufor nejakých 500l.

Inak, prečo sediš vzadu pri deťoch? Ja som vždy sedela normálne vpredu...

bad_delight
autor
7. okt 2016

@hettinka baby maju ledva dva mesiace, - vo vajickach su este malinke, utopene, casto placlive, takze som podavač cumlikov a utešivač.
samozrejme ked som sama v aute inak to nejde.
uz sme si naplanovali pozrieť akta a vyskušať osobne 😊