Zdravím. Chcem sa opýtať a zároveň poradiť, aké autá máte rodiny s viac deťmi? Máme v aute 2 podsedaky a jednu autosedačku. Kúpili sme kvôli tomu škoda Superb, no zistili sme, že 2 podsedaky a autosedačka dozadu vojdú ale sú mega natlačené, tak že máme problém pozapinat pásy. 7 miestne auto by sme ešte nechceli. Skôr niečo širšie,kde sa. vojdú tie podsedaky a autosedačka. Poraďte, prípadne napíšte vaše skúsenosti. Ďakujem za každú odpoveď 🙏🙂
Ford Cmax Ford Smax 👌👌👌
My mame Peugeot Rifter… dozadu vojdú tri autosedacky a ma obrovský kufor. Aj deťom sa lepšie cestuje keď sú vyššie a posuvné dvere uľahčujú nakladanie deti. Plus ďalšie výhody. Cena bola cca 21000 pred troma rokmi. Niekomu sa takéto auta nepáčia, ale nám sa veľmi dobre cestuje.
ja mam Lodgy - tebou zatracovanu 7 miestnu verziu, ale da sa kupit aj bez tretieho radu. Za mna perfektne auto, v druhom rade sa odvezu pohodlne traja dospely
kupit vacsie ok. ja mam volvo s60 2 podsedaky a jednu autosedacku. podsedaky som nasla jedine v celom vesmire uzsie ako ostatne a vtrepali sa hura. napis mi ak ta to zaujima ake vyhladam ti ktore to su. a este mam jednu predlzovaciu redukciu na pas. to je fajn vec. auto sme kupili v den ked som sa dozvedela, ze cakam tretie a povedala som ze v ziadnom pripade nekupime dalsie 😃
Vw Touran alebo toyota corola verso
@margaretka25 šiel by som do áut typu MPV. Niečo ako Peugeot partner, Citroen Picassa a podobne. Je to vyššie ako Octavia ale je to aj širšie.