Auto pre rodinu s tromi deťmi

margaretka25
8. jan 2023

Zdravím. Chcem sa opýtať a zároveň poradiť, aké autá máte rodiny s viac deťmi? Máme v aute 2 podsedaky a jednu autosedačku. Kúpili sme kvôli tomu škoda Superb, no zistili sme, že 2 podsedaky a autosedačka dozadu vojdú ale sú mega natlačené, tak že máme problém pozapinat pásy. 7 miestne auto by sme ešte nechceli. Skôr niečo širšie,kde sa. vojdú tie podsedaky a autosedačka. Poraďte, prípadne napíšte vaše skúsenosti. Ďakujem za každú odpoveď 🙏🙂

joe33
8. jan 2023

@margaretka25 šiel by som do áut typu MPV. Niečo ako Peugeot partner, Citroen Picassa a podobne. Je to vyššie ako Octavia ale je to aj širšie.

bajka16
8. jan 2023

Ford Cmax Ford Smax 👌👌👌

frantisska
8. jan 2023

My mame Peugeot Rifter… dozadu vojdú tri autosedacky a ma obrovský kufor. Aj deťom sa lepšie cestuje keď sú vyššie a posuvné dvere uľahčujú nakladanie deti. Plus ďalšie výhody. Cena bola cca 21000 pred troma rokmi. Niekomu sa takéto auta nepáčia, ale nám sa veľmi dobre cestuje.

kaktusik007
8. jan 2023

ja mam Lodgy - tebou zatracovanu 7 miestnu verziu, ale da sa kupit aj bez tretieho radu. Za mna perfektne auto, v druhom rade sa odvezu pohodlne traja dospely

lija22
8. jan 2023

kupit vacsie ok. ja mam volvo s60 2 podsedaky a jednu autosedacku. podsedaky som nasla jedine v celom vesmire uzsie ako ostatne a vtrepali sa hura. napis mi ak ta to zaujima ake vyhladam ti ktore to su. a este mam jednu predlzovaciu redukciu na pas. to je fajn vec. auto sme kupili v den ked som sa dozvedela, ze cakam tretie a povedala som ze v ziadnom pripade nekupime dalsie 😃

katie253
8. jan 2023

Vw Touran alebo toyota corola verso