Zdravim, som slobodná mamicka a chcela by som si kúpiť svoje prvé auto. Doteraz som mala len auto s ex, to sa predalo. Rozpočet tak do 5000€ a aby tam mal syn vzadu dosť miesta. Vobec sa nevyznám v autach, samozrejme potom by mi poradil brat ale chcem sa spytat aspoň takto informačne ake auta vobec vyhľadávať? Ake mate vy? Je tam dosť priestoru?
kukni autobazar.eu ake su moznosti do 5tis. ked som ja kupovala, tak za 5 sa dalo najst vw golf, ale vela km, golf je ale dobre auticko.
Akakolvek fabia, seat ibiza, polo ti absolutne staci... do rozpoctu sa zmesti, ste len dvaja, tam na nejake velkosti pozerat aj tak moc nemusis...sem das kolko treba batoziny pre vas dvoch uplne v pohode... Ja mam VWT6, ale nas je vela a mimo toho cenoveho rozpätia hodne.
Tak v tvojom pripade je rozpocet dany, a bohuzial v dnesnej dobe z toho nic extra nevycarujes, takze zbytocne ti budeme radit nejake konkretne auta. Pre dvoch je akekolvek auto dostatocne velke, toho sa bat nemusis, ze by mal syn malo miesta… neviem aky je velky, ale isty cas bude tak ci tak priestorovo limitovany autosedackou. Teda dufam…