Auto pre 6-člennú rodinu

skumavka
13. júl 2022

Ahojte, tie ktoré mate 3 a viac detí, aké mate auto? My máme 4 deti, z toho 2 potrebujú ešte autosedacku a zatiaľ len 5 miestne auto. Čiže vsetci naraz nevieme nikam ísť. Zvažujeme kúpu 7 miestneho auta. Dáte mi konkrétne tipy s akým autom ste spokojné? A co batožinový priestor? Pri použití troch radov sedadiel je zrejme kufor dosť malý. Ako sa balite/zmestite ked idete autom na dlhšie celá rodina? Velka vďaka

ivangeline
13. júl 2022

Sme kupili Mazdu 5. Posuvne dvere su super. xD

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
13. júl 2022

My sme mali za tie roky viacere, ale momentalne ma muz Tiguan allspace (tam ale nemas kufor, ked ideme vsetci prakticky ziaden) a ja mam VW T6 "autobus" 7 miestny, tam napcham vsetko mozne aj nemozne... zmestim tam styri kufre a klietku s potkanmi mojich deti dozadu a interier by sa tiez dal, ale nikdy to neni potrebne tam este nieco pchat... sedadla otacam do oboch smerov ako to deti potrebuju. .

stanka562
13. júl 2022

Ahoj, my síce deti nemáme, no švagrovci áno, takze sme veľká rodina a my mame 7miesne Mitsubushi Outlander a takisto aj VW Sharan a sme maximálne spokojny ;) všetci sa tam zmestime aj s kuframi ☺️

severkats
13. júl 2022

My máme síce dve deti, ale autá máme obaja 7 miestne: Manžel 4x4 Mistubishi Pajero a ja mám Opel Zafiru Tourer. Spokojní obaja.

ichbinich
13. júl 2022

My mame 7-miestny Ford S-max.
Ked je vyklopeny aj posledny rad sedaciek, je tam miesto tak na dva kufriky rozmeru prirucnej batoziny, to je pravda 😀
Ak je vzady vyklopena iba jedna sedacka, je polka kufra volna, plus teda miesto na jeden kufrik este za vyklopenou sedackou.
Dovolenky pripadne mozes riesit tym boxom na strechu, aj ked nemaju bohvieaku nosnost.
A potom su velke "autobusy", kde vpraces 9 ludi aj kufre. Uz neviem, ktory VW to presne bol, mali sme raz taky velky pozicany.

anjelicek26
13. júl 2022

@ichbinich nas Bruno ma 7 miest a teda kufor sa da... hlavne tie posuvne dvere su na nezaplatenie...

ichbinich
13. júl 2022

@anjelicek26
Ano, tvoje faro obdivujem 😍 Neviem, ci sme mali taketo alebo dokonca este vacsie vtedy pozicane. Len to nebola taka super vybava ako mas ty, iba 3 rady sedadiel a hotovo 😉
Ze Bruno, pekne meno ste mu dali 😀
A na dalsom aute by tom tiez chcela posuvne dvere. Ale momentalne si prajem, nech nam nas fordik este par rokov sluzi 😉

travelllerka
13. júl 2022

My sme teraz kúpili Peugeot 5008, je 7miestne, aj 3 isofixy pri sebe ma. Zvažovali sme aj ford Smax a ford galaxy. Osobne sa mi páčia posuvné dvere na veľkých autách, je to praktické, ale to nemajú tieto modely co som vymenovala.

anjelicek26
13. júl 2022

@ichbinich tak Bruno je prve auto, ktore budeme mat fakt dlho, tak ho deti pokrstili 😂 Ostatne teda mena nemali 😂 Ano vybavu ma tip-top, som si tam nahadzala mozne aj nemozne, si vravim ked uz musim 7 miestne, tak aspon poriadne 😂 Deti velmi vyuzivaju to otacanie sedadiel, aj integrovane detske sedacky su velke plus...

jankabenji
13. júl 2022

@skumavka my máme deti 4,kúpili sme Ford Galaxy a miesta je dosť. Keďže vzadu sa dá vyklopit jedna sedačka, tak miesta v kufri je dosť aj na kočík aj kufor. V pohode sa tam zbalime na dovolenku.

puertorico
13. júl 2022

pozri aj Nissan Pathfinder 🙂

hranolka22
13. júl 2022

@skumavka my mame hondu FRV a spokojnost.vpredu 3 sedacky,vzadu 3 sedacky,ma isofix a kufor a stale je len trolinka vacsie ako bezne 5 miestne 😊

yanni
13. júl 2022

@jankabenji Aj my mame Galaxy. Nastastie uz Komik nepotrebujeme a dvaja najstarsi uz velmi malo chodia s nami na spolocne dovolenky, takze tie dve sedadla v kufri vyklapame len za cas a mladsie tri deti v druhej rade maju pohodicku.

anjelicek26
13. júl 2022

@hranolka22 ten interierovy koncept je tam fakt zaujimavy 👏 Je sirsi ako bezne auto? Co sa tyka parkovania?

frzeiovn
13. júl 2022

Ahoj, my máme tri deti, ale ešte by sme chceli , tak sme si kúpili W-TOURAN 7- miestne, perfektné asi rok 2015, ale treba pri všetkých sedačkách truhlu na strechu lebo potom sa už kufre pri 7 sedačkách nenapchajú, ale sme spokojní...

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hranolka22
13. júl 2022

@anjelicek26 o trocha je,ale velmi malicko,pri 3 detoch sme mali mazdu premacy co je 5 miestne a toto je len trocha tucnejsie 😅 pritom miesta je dost,siroke.sedacky,v pohode sme mali 3 autosedacky. Ja nie som sofer,ale manzel parkuje bez problemov 😀 chcel ho prave preto,ze nie je take velke ako ine 6-7miestne auta,kvalita velmi dobra co sa tyka servisovania,aj spotreba super a vieme sa zbalit do kufra 6 clenna rodina aj na tyzdnovu dovcu 😊 len skoda,ze uz ju prestali vyrabat

nevenka
13. júl 2022

@skumavka my sme kupovali Chlysler Grand Voyager, ale teda uz ma 14 rokov, nie nove auto teda. Zatial spokojnost, co sa priestoru tyka. Autosedacky maju vsetky deti, zatial 3 ks, stvrte pribudne o pol roka.

pandusica
13. júl 2022

@severkats ahoj mozem sa prosim spytat na ten opel ste s nim spokojni, my zvazujeme kupu. Deti mame zatial dve, ale nie sme si isti, ci je to vysledny pocet. Vojde sa do druheho radu medzi dve sedacky clovek a pripadne sedacka. Dakujem

lucik194
13. júl 2022

za mna ford galaxy, super auticko co sme mali

skumavka
autor
13. júl 2022

@skumavka dievčatá ďakujem, popozerám

mamaselu
13. júl 2022

@skumavka Ahoj, tak ako aj Ivangeline pisala, aj my sme kupili Mazdu 5, neskutocne spolahlive auto, vela miesta a navyse nie je take velke ako "krava" teda ako opel, ford, vw a pod-schvalne nemenujem ktore presne, je ich malo, takze vieme ktore) lebo su ostatne vany oproti nej dost velke aj vysoke, ze si myslis ze mas autobus. Navyse dlhodobo vedu priecku v spolahlivosti na prvom, max na druhom mieste na svete. A sedacky nevyberas, iba sklopis ak nepotrebujes jednoduchym potiahnutim za kusok plateneho tiahla. Medzi sedadlami si vies namoderovat potom okrem sedacky aj stolcek na jedlo ci napoje ci ine veci.

mamaselu
13. júl 2022

@mamaselu a este doplnim, neskutocna vyhoda pri tesnom parkovani ale aj beznom, ze dvere su posuvne, deti pri otvarani neotlcu vedlajsie auto a ani vietor ak je silny, ze by vyvratil dvere.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz