Kde daju auto na splatky zamestnanym v rakusku?
Ja mam auto na splatky a pracujem v At. Uplne bezproblemovo aj v banke, staci mat pravidelny prijem v urcitej vyske - odvija sa od vysky mesacnej splatky. Vtedy si Ta nepotrebuju overovat cez soc. system. Je mozny aj leasing, aj uver.
A v ktorej banke?
@pstros33 a v ktorej banke?
@miskacharly Ja mam ucet v CSOB, ale spytaj sa vo svojej. Urcite Ti vyjdu v ustrety. Treba preukazat pravidelny prijem na ucte - tusim to bolo za poslednych 6 mesiacov. Samozrejme, treba mat prijem vo vyssej sume. Podla toho kolko si chces pozicat, resp. prelízovat. V dnesnej dobe Ti daju prachy, hlavne treba platit. Ak neplatis, zoberu Ti auto a je vybavene.
@miskacharly Prave ma napadlo, ze ja som nakoniec dostala vyhodnejsiu ponuku od leasingovej spol. priamo pri kupe auta a tam som dokonca ani nic nedokladovala. A to som si kupovala nove auto, ziadna jazdenka. Takze som nakoniec banku obisla. Urcite bez problemov vybavis, staci sa opytat ci uz v banke, alebo priamo v autosalone. Ak kupujes privatne od niekoho, tak si leasingovky mrkni sama, alebo zajdi za nejakym fin. poradcom. Oni maju prehlad kde su najvyhodnejsie podmienky.
skor vam daju na leasing, alebo je moderne na pätinky/rozdelis platbu na 5x/
priamo kde budete kupovat auto vam sprostredkuju leasing /zistujte v predajnach s autami