Auto ako znak spoločenského postavenia

3. sep 2024

Potrpíte si na to ,aby váš partner vlastnil auto ,ktoré je znakom prestíže napríklad fakt dobré BMW alebo Mercedes, ktorým ukáže ,že jeho finančné postavenie je úplne niekde inde? Lebo ja áno a všetci mi vyčítajú ,že som povrchná ...

mmoonna
3. sep 2024

Si povrchná

terezka2911
3. sep 2024

Pre mňa je znakom prestíže, keď sú ľudia normálni a rozumní. Pozerám na človeka a nie na jeho majetok. Lebo rozum do hlavy nenaleješ, môžeš mať finančné postavenie aké chceš

patka06
3. sep 2024

Si povechná
Auto nesvedčí o finančnom postavení, dnes už má BMW alebo Mercedes kdekto.

marca12
3. sep 2024

🤣🤣🤣🤣 Nie nepotrpim. My sme sa spoznali,ked mal hrdzavu skodovku. Ja by som si bmw,audi ani mercedes nekupila ani keby nato mam. Uz len z principu nemam rada tieto znacky.

nikpa
3. sep 2024

Každý človek má iné priority. Je to tvoja vec.

vler
3. sep 2024

Moze vlastnit BMW a zaroven sa topit v dlhoch alebo ledva utiahnut mesacne vydavky. Takze take auto vobec nemusi byt znakom "financneho postavenia".
Ja mimochodom vlastnim 12rocne auto a aj preto som skutocne navysila svoj majetok.

iv007
3. sep 2024

Nie, je mi to jedno. Mala som frajera bez auta, so skodovkou ale randila som aj s chlapikom na Porshe Cayenne. Mam ine hodnoty a kriteria.

andrea_82
3. sep 2024

Nie, nepotrpim si na to. Moj muz dokonca nema ani soferak. Uz sme spolu 20 rokov a toto skutocne nie je nieco, co by hovorilo o sikovnosti cloveka.

luccija
3. sep 2024

Nie, vôbec poznám veľa ľudí čo sú finančne za vodou a majú Skodu, alebo VW.Naco to rozoberas s druhými?keď si na to potrpis je to tvoja vec.Vobec neberiem ľudí v BMW, že sú niekde "inde"

tanyan
3. sep 2024

Keď som bola mladá, tak som milovala Mercedes. Ale BMW ani Mercedes už nie sú znakom prestíže. Kvalitné auto sú plusové body, ale nie rozhodujúce kritérium. Charakter je na nezaplatenie a bohatstvo dosiahnuté spoločne chutí sladšie.

liv1
3. sep 2024

Auto? Dnes uz moze mat take hocikto. Na uver, na dlh, na splatky. Popritom moze byvat stale u mamicky, slebo v jednoizbovom byte ci podnajme 😁. Zadlzeny na dlllho predlho. Nie, auto nie je pre mna znak spolocenskeho postavenia. To je uplne smiesne 😁

gazpalm
3. sep 2024

@marca12 no tak ja by som si kupila 😂lebo taky velky medak, bmw je moj sen...ale nemam nan ...a aj keby ...musim mat naozaj vela prachov nazvys ,aby som ich dala zrovna do takeho auta 😄 kupila som si suv, nie takejto zvucnej znacky, ale som spokojna, auto denno-denne potrebujem..ale to ,ako tu bolo spomenute , ze , by moj chlap nemal vodicak , alebo ja...tak to vobec ...je to pre mna uplne zakladna zrucnost v tejto dobe 😊

liv1
3. sep 2024

@andrea_82 uff tak muz bez soferaku to uz je ina kava, to pomaly nie je ani muz v mojich ociach. Neviem si predstavit zivot bez toho, ze by moj muz alebo ja sme nemali vodicak. Pre mna je to totalne nepritazlive

tanyan
3. sep 2024

Pre pobavenie pridávam moje obľúbené z netu...

dzulli1980
3. sep 2024

Och, ja keď si spomeniem, keď som začala randiť s mužom, akurát si robil šoferák, mal 35 rokov ... vozili sme sa na starom červenom Punte ... ja mám iné priority, mňa by žiadny muž na auto nezbalil, lebo ja tie luxusné značky ani nepoznám, proste ma to nezaujíma, iné veci sú pre mňa u partnera dôležité.

andrea_82
3. sep 2024

@liv1 to si ty a tvoje predstavy o pritazlivosti. Moj muz ma ine kvality, dokaze postavit uplne cely dom od zakladu az po strechu. Je muzny az-az.

thereisabear
3. sep 2024

Nie, ani to neberiem ako záruku toho dobrého finančného postavenia.

casavina
3. sep 2024

Autorka prečo si anonym? Ak sa teda ideš chváliť?! Toto je taký blud.. zaujala si, máme ti zatlieskat? 😂🤦

anjelicek26
3. sep 2024

Nepotrebujem, aby moj muz "ukazoval" svoje financne postavenie kamaratkam ci susedom... takze nie, nepotrebujem, aby mal najdrahsie auto, chcem funkcne bezpecne auto, kedze vozi nase deti...

minenkak
3. sep 2024

Si hlavne blbá,ty máš vlastniť BMW alebo Mercedes,čo tam po cudzom chlapovi

liv1
3. sep 2024

@andrea_82 to ze dokaze postavit dom je jedna vec, to ze ta v tazkej ci zivot ohrozujucej situacii teba ani tvoje deti ak nejake mate neodnesie do nemocnice je katastrofa. A nielen to, vylety, bezny zivot, setrenie vlastnej energie, dovolenky, cestovanie za rodinou, doktori, zariadovanie domacnosti, bezne nakupy.. milion veci. auto pouzivam ja aj muz denne, pre mna no way. Ale kazdy sme iny, kazdemu imponuje nieco ine no 🤷‍♀️

gazpalm
3. sep 2024

@andrea_82 a nedokaze urobit vodicak? Sa boji? To ho vsade vozis?Mas vlastne vodicak ty? Ako , ja sa len pytam ...ja si to neviem totizto predstavit ako fungujete ? A nechcem urazit , aj pre mna je to velmi...ehm ...nepritazlive ..a to som sa prvy raz nad tym zamyslela teraz 😃..ja chlapa bez vodicaku ani nepoznam vlastne , zeny este ano. ..ale to mam asi profesijnu ujmu ..ja totiz uz 15 rokov ( vodicak mam 18) musim pracovne jazdit dennodenne ..preto mi asi ludia bez neho pridu uplne mimo

andrea_82
3. sep 2024

@liv1 neboj, vsetko toto mame vyriesene. A mozem ti garantovat, ze je o nas vyborne postarane.

momoftwo
3. sep 2024

Asi by bolo vhodne absolutne nereagovat na takychto trollov, lebo cela MK diskusia ide uz do velkej psej..macky😬

1ryba
3. sep 2024

Nie. Pre mňa je auto spotrebný tovar, na ktorom sa presúvam z bodu A do bodu B. Toto je posledné, čo riešim. A smejem sa na malomeštiakoch, ktorí si zakladajú na aute.

lucyluska
3. sep 2024

Chcela by som ťa vidieť v našom rozheganom, už buranom Fiatovi 🤡
Ale našťastie nám táto kúpil nové 🎉 inak by sme asi museli podplatiť na stkačke 😂

liv1
3. sep 2024

@momoftwo Mas vlastne pravdu. Psia macka pobavila 😂

michaela789
3. sep 2024

A ty jazdíš na čom? 😅 Ak sama ten Mercedes nemáš tak nehnevaj sa ale asi by si mala byť ticho 😅😅

mclissa
3. sep 2024

@michaela789 nema, vsak caka aby chlap mal.

mclissa
3. sep 2024

Ach autorka, my mame audinu a mercedes, preto, lebo su to spolahlive auta. A nie pre prestiz 🤦🏻‍♀️