Prosím Vás máte skúsenosť,že Vám poslali z Auparku darček k narodeninám?
Som zaregistrovaná vo vernostnom klube Aupark Bratislava alebo čo to je a prišlo mi,že si mám u nich na pobočke vyzdvihnúť darček ,ale ja som zo Žiliny 😁 tak či sa mi oplatí trepať
Cestu tam mam v Septembri vedia mi to podržať ,ale ak to je nejaký kupón na zľavu tak to ozaj nepotrebujem
@3009 nevedia mi to poslať len osobne prevziať
snáď kupón by poslali mailom 😁
@simona1994 mi sme raz dostali ako darček k narodeninám zmrzlinu v mcd zadarmo a druhý krát asi 4 kusy zo štvorky operátora pero,ten držiak na mobil čo sa dáva zozadu,nejaký gumený kryt na mobil a tuším magnetku?No takze take sú darčeky 😁
@frida88 chápem že sú to neni milióny len sa smejem na tom ,že musím ísť osobne 😁 ale muž chce ísť na výlet do Bratislavy takže mi to je už jedno 😂
@simona1994 Oni potrebujú, aby si prišla osobne, lebo keď už tam budeš, tak tam aj nakúpiš. Keby chceli, všetko sa dá poslať poštou. Darček bude s veľkou pravdepodobnosťou nejaká maličkosť, alebo reklamný predmet.
ja som dostala kupón na zmrzlinu do mcdonaldu 😀
@simona1994 napis potom aký darček si dostala,mna to čaká v septembri 😁
@frida88 dám info 😁
Kočky aký darček je tento rok? Ja som zmeškala zatiaľ všetky darčeky,viem,že minulý rok bola zmrzlina....Ja som septembrová,a dnes som bola v Ke a zabudla som vyzdvihnúť si ho v auparku, ale zvedavá som veľmi...
Bol to kupón na zmrzlinu 🙈
@simona1994 však tam zavolaj. Určite kupón.