Atrapy kamier - skúsenosti

opium29
2. jún 2021

Ahojte chcem sa opytat, najlepsie majitelov obchodov, ake mate skusenosti z atrapami kamier. ? Co to vsetko obnasa? Ake su tam pravidla ? Iba ti pride bezpecnostna firma nainstalovat atrapy? Dakujem pekne

opium29
autor
2. jún 2021

Daju sa napojit bezpecnostne kamery aj tak ze sledujem chod prevadzky priamo z domu ?

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

@opium29 kameru mozes sledovat aj na dialku, ale nie atrapu, tam budes vidiet akurat tak figu borovu.

belllinka
2. jún 2021

Atrapu si navrtas aj sama 🙂 Si si ista, ze spravne chapes vyraz “atrapa”?

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

@belllinka Tu by bolo na mieste sa spytat, co si vojin Kefalin pod tym pojmom predstavuju😝

opium29
autor
2. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl Ano ja viem ze atrapa je iba akoze oh😂😂ale ci ozajstnu viem na dialku sledovat napr ze mam firmu 7 km od domu

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

@opium29 ved na to som Ti predsa odpovedala, nielen 7km, my to sledujeme aj zo zahranicia, ked sme mimo dom.

opium29
autor
2. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl diky krasne!🙂

simonah73
2. jún 2021

my mame doma kamerovy system a ked som zistovala co treba k tomu aby som to vedela sledovat na dialku tak mi bolo povedane ze musim k tomu mat pevnu IP adresu, za ktoru chcu provideri mesacny poplatok co sa mi zda zbytocne platit ak chcem par krat pozriet na kamery ked som par krat do roka z domu kedze pracujem z domu. tak skus si najprv zistit aj to na akom principe normalna kamera funguje. a atrapu dokaze kazdy zdatnejsi clovek namontovat, v podstate len pripevnis kameru na stenu a plus dierka kam zastrcis kablik aby to vyzeralo realnejsie.

kiki68
2. jún 2021

My mame real deal a mame to tak, ze to snima pohyb a vtedy alarmuje. Moj muz este aj hrusku kameruje, ci mu susedia okolo nej nestrajchaju 😂

aalt
2. jún 2021

@simonah73 pevnu ip adresu nepotrebujes, staci verejna.

simonah73
2. jún 2021

@aalt no mne vtedy povedali, ze potrebujem, odvtedy som to neriesila.