Astratex - veľkosti

5. apr 2022

ahojte, prosim, mate skusenosti s astratexom a ich velkostami? Maju tam nejaku poradnu, kde mi vysla velkost 65D co mi pride fakt vela kedze mam uplne malinke prsia a kosik som doteraz mala vzdy A aj ked je pravda ze mi to nesedelo dobre. Myslite ze mam risknut tu ich odporucanu velkost? Viem, ze skoro vzdy su zeny prekvapene aka velkost im vysla a ze nakoniec to sedi, lenze D je podla mna naozaj velke pre moje lentilky :D poradite? pripadne aku velkost si tam objednavate vy? taku co nosite ci tiez uplne inu ?
miery doplnim zachvilku do komentu

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. apr 2022

@viestta ale myslis ze az taky rozdiel to moze byt? z Acka na D ked pomaly nic na tej hrudi nemam? :D

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
5. apr 2022

Nie, mne to nesedelo. Tiez mi vysli velke kosiky a aj mi to bolo velke, vsetko som vratila.
Ale plavky som objednala 65B a tie mi sadli. Bezne mam vzdy kosik A.
Skus si objednat 2 cisla a to co nesadne vratis.

clementine171
5. apr 2022

Ani mne nesadlo, oni radili 85E, objednala som 3 podprsenky 85 D, C, B. Nechala som si B, zvyšné boli veľké a vrátila som ich.

lienka.7
5. apr 2022

Mne tam nesedelo vobec nic.... a podla ich "vypoctu" uz vobec nie 🙈

simca06022011
5. apr 2022

Mne nesedelo to číslo vôbec, ja som mala výhodu ze som vlastne astratex nasla ked som hľadala konkretnu podprsenku, čiže som išla podľa toho čísla na nej, kedze v kamennom obchode som ju kupovala o polovicu drahsie, plus vzdy mali len dve farby z hocijakej. A ďalšie som objednala a vyskúšala. Ale mnw to dalo uz to prve cislo uplne zle. To by ma ani neobislo 😂
Na tvojom mieste skusim, za to nic nedas a objednaj si rovno aj ine velkosti. Ak ti to A nesedelo, tak urcite skus ine. Jednoducho sa to vracia cez zasielkovnu a zadarmo.
Moja prva objednávka bola asi aj 10 podprseniek 😂 teraz bezne 5 objednam a preskusam hlavne ked urobia taku vec ako posledne, ze vymazali archiv objednávok a nevedela som čo som objednavala a na moje nervicky som z 5tich 4 musela vratit...

simca06022011
5. apr 2022

@clementine171 mne ich tabuľka ukazuje uplne scifi cislo 80i alebo 80j... To obvod by som ani nezapla a kosiky neviem cim by som napratala.

simsalabim
5. apr 2022

Mne vysiel taky uzky obvod, ze som mala problem sa nadychnut. Kosiky sedeli, ale co z toho…

autor
5. apr 2022

No skúsila som jednu podľa ich tabuľky a jednu podľa svojho usudku😂 ale myslim že minimálne jednu budem vracať urcite… nebol s tým teda nejaky problem?

autor
5. apr 2022

A miery mam 76 cez prsia, 69 pod a pas 64…. Akú veľkosť by ste mi odporučili do budúcna ?