ahojte, prosim, mate skusenosti s astratexom a ich velkostami? Maju tam nejaku poradnu, kde mi vysla velkost 65D co mi pride fakt vela kedze mam uplne malinke prsia a kosik som doteraz mala vzdy A aj ked je pravda ze mi to nesedelo dobre. Myslite ze mam risknut tu ich odporucanu velkost? Viem, ze skoro vzdy su zeny prekvapene aka velkost im vysla a ze nakoniec to sedi, lenze D je podla mna naozaj velke pre moje lentilky :D poradite? pripadne aku velkost si tam objednavate vy? taku co nosite ci tiez uplne inu ?
miery doplnim zachvilku do komentu
@viestta ale myslis ze az taky rozdiel to moze byt? z Acka na D ked pomaly nic na tej hrudi nemam? :D
Nie, mne to nesedelo. Tiez mi vysli velke kosiky a aj mi to bolo velke, vsetko som vratila.
Ale plavky som objednala 65B a tie mi sadli. Bezne mam vzdy kosik A.
Skus si objednat 2 cisla a to co nesadne vratis.
Ani mne nesadlo, oni radili 85E, objednala som 3 podprsenky 85 D, C, B. Nechala som si B, zvyšné boli veľké a vrátila som ich.
Mne tam nesedelo vobec nic.... a podla ich "vypoctu" uz vobec nie 🙈
Mne nesedelo to číslo vôbec, ja som mala výhodu ze som vlastne astratex nasla ked som hľadala konkretnu podprsenku, čiže som išla podľa toho čísla na nej, kedze v kamennom obchode som ju kupovala o polovicu drahsie, plus vzdy mali len dve farby z hocijakej. A ďalšie som objednala a vyskúšala. Ale mnw to dalo uz to prve cislo uplne zle. To by ma ani neobislo 😂
Na tvojom mieste skusim, za to nic nedas a objednaj si rovno aj ine velkosti. Ak ti to A nesedelo, tak urcite skus ine. Jednoducho sa to vracia cez zasielkovnu a zadarmo.
Moja prva objednávka bola asi aj 10 podprseniek 😂 teraz bezne 5 objednam a preskusam hlavne ked urobia taku vec ako posledne, ze vymazali archiv objednávok a nevedela som čo som objednavala a na moje nervicky som z 5tich 4 musela vratit...
@clementine171 mne ich tabuľka ukazuje uplne scifi cislo 80i alebo 80j... To obvod by som ani nezapla a kosiky neviem cim by som napratala.
Mne vysiel taky uzky obvod, ze som mala problem sa nadychnut. Kosiky sedeli, ale co z toho…
No skúsila som jednu podľa ich tabuľky a jednu podľa svojho usudku😂 ale myslim že minimálne jednu budem vracať urcite… nebol s tým teda nejaky problem?
A miery mam 76 cez prsia, 69 pod a pas 64…. Akú veľkosť by ste mi odporučili do budúcna ?