Astrálne cestovanie - skúsenosti

8. mar 2021

Máte niekto reálne skúsenosti?

pseudomonas87
8. mar 2021

Tak tu sa pripojim.

solange7
8. mar 2021

Ano. Kazdy den astralne cestujem do svojej kancelarie. Pracujem z domu uz prilis dlho.

leuchtturm
8. mar 2021

Ja astralne cestujem na dovolenku 😂

kittykat22
8. mar 2021

ked pocujem od syna zase vetu "zahrame sa hadaj na co myslim" tak mam v tej sekunde na cestu pobalene

autor
8. mar 2021

Reálne nie imaginárne skúsenosti dámy 😅

somtunovaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gulka123
8. mar 2021

No, tak ako vidím tak si tu z toho robia ľudia len srandu...autorka tohto príspevku napíš mi správu a poviem ti o tom viac, keďže sa do týchto veci význam a praktizujem... 😊

kulumulu123
8. mar 2021

@gulka123 tiež by som ocenila nejaké Info 🙏

iffushka
8. mar 2021

@gulka123 aj ja si prosím info

gulka123
8. mar 2021

@kulumulu123 ahoj, poslala som ti spravu

gulka123
8. mar 2021

@iffushka pošlem ti spravu

gabika0825
9. mar 2021

Máte skúsenosti? Tiež by som sa chcela dozvedieť viac 🙂
@gulka123

andrejkap123
9. mar 2021

@gulka123 nenapises to prosim sem viaceri by sme chceli vedieeet 🙂 ja mam dost zlu skusenost s tymto

gulka123
9. mar 2021

Poslala som spravu kulumulu123 tak ju len skopirujem a pošlem vám do správ nech sa to tu v diskusii nestratí a mate to tam... 🥰

gulka123
9. mar 2021

@andrejkap123
@gabika0825
Baby poslala som vám správu 🥰❤️

pseudomonas87
9. mar 2021

@gulka123 aj mňa by teda zaujímalo, čo tým myslíte, lebo ja absolutne nemám predstavu....dakujem

gulka123
9. mar 2021

@pseudomonas87 pošlem správu aj vám? 🥰

pseudomonas87
9. mar 2021

@gulka123 áno ďakujem

kingus
22. nov 2021

@gulka123 poprosim aj ja o spravu, tiez sa snazim to praktizovat, ale som na zaciatku, velmi ma to taha a zaujima, rada by som sa porozpravala s niekym, kto je v tom "doma" 🙂 dakujem krasne

kulumulu123
23. nov 2021

@gulka123 aj ja poprosím správu vďaka

soni1231
26. dec 2021

Ahojte, ja som mal tú možnosť zažiť astrálne cestovanie. Myslím že asi 3x sa mi to podarilo. Nič nebezpečného alebo zlého som nezažil, skôr naopak. Nehovorím, že sa to nemôže nabudúce stať. Jeden a asi také najsilnejšie vám rád stručne napíšem. Podarilo sa mi cestovať niekde asi do juhovýchodnej Ázie objavil som sa niekde na vysokom skalnatom kopci, kde bol budhistický chrám na skalnom brale. Z chrámu som počul nejakých ľudí ( asi sa modlili nahlas ) sem tam bolo počuť buchnutie o nejaký kovový zvon alebo niečo podobné. Do chrámu som sa nedostal bol som vonku a bola tam dosť hmla a vlhko. Pociťoval som, že mi fingujú hmatové zmysli. Stál som na nádvorí a cítil som ako je z vlhkosti mokrá kamenna podhlaha a mierne chladná. Prechádzal som sa po nádvorí a na konci bolo dookola zábradlie z kamenných stĺpikoch a naň boli pripevnené zábradlie z drevenej guľatiny. Keď som sa ho dotkol tak som cítil ako je mokré z vlhkosti. Cítil som na dotyk úplne presne daný materiál či drevené zábradlie alebo kamenná dlažba, alebo teplo a vlhko striedané závanmi chladnejšieho vzduchu. Potom som sa nejak vrátil späť do fyzického tela. Bolo to silné a doteraz si to pamätám veľmi presne. Chcel by som cestovať aj častejšie, ale z pracovného a osobného života mi to nejak nedovoľuje. Potrebujem to v sebe cítiť že som na ďalšie cestovanie pripravený. Predošlé AC som mal rôzne. To by bolo ťažšie popisatelné nakoľko tie pocity sa ťAžšie dajú napísať resp. Povedať. SUMA Sumarum: odporúčam to skúšať nebáť sa ale asi netreba tlačiť na pílu. Nie vždy budete mať šťastie že sa vám to podarí. Odporúčam to realizovať doobeda keď ste čerstvý a nezaspíte pri tom uvoľnení. P.s. Astrálne cestujete aj pred spánkom alebo počas neho, ale asi nemáte až taký vplyv ho ovládať tak isto ho nevládate keď si dáte marišku ale aj tá vie dopomôcť. Ale čistá hlava a telo ti dá najviac. Kľudne píšte keby ste chceli ešte nejaké info

martinessa82
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
perdita11
1. sep 2022

@gulka123 aj ja si prosim spravu k astralnemu cestovaniu

leska123
23. okt 2023

@gulka123 ahoj prosim ta vedela by si mi tiez napisat nejake tvoje skusenosti? 🙂 zaujimam sa o tuto temu uz celkom dost dlho a raz sa mi to asi aj skoro podarilo