Asi som prekliata

23. jan 2024

Ahojte pisem uz z velkeho zufalstva uz velmi velmi dlhu dobu je nonstop vzdy vsetko zle. Kazdodenne nervy stresy z roboty o robotu mozem prist hocikedy mam zdravotne tazkosti ani manzelovi sa nedari nic ani v robote robi cez agentury ktore ho vlastne skoro vzdy oklamali vzdy je to nakoniec klamstvo uz 4 mesiace skoro ziadna vyplata rodinny prislusnik ma rakovinu kazdy jeden den je zly uz ani neviem kedy som mala naposledy kludny vesely den uz nemam naladu ani vstat naco aby som znova trpela ? :( Co som prekliata ? Ved to nieje mozne ze vzdy vsetko je zle takto ani dieta v zivote nebudem mat. Vsetky nasporene peniaze mi skoro tiez odisli :(

oira
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barbora0308
23. jan 2024

Prekliata urcite nie si, mas zjavne zle obdobie. Ja by som len rada zdoraznila, ze kazdy je strojcom svojho vlastneho stastia. Zacnite od prace, musi predsa existovat nejaka praca, ktora vam bude vyhovovat! Stoji to cas, vacsie usilie, ale kto chce ten si najde a neverim, ze nie! Pokial budete na tom financne lepsie, tak sa mozno zlepsi aj zdravotny stav, kedze budete mat viacej financii na lepsiu zdravotnu starostlivost, lieky, vyzivove doplnky, rehabilitacie, liecenia a samozrejme psychicku pohodu. Mrzi ma, ze mate onko pacienta v rodine, ale uprimne vacsina rodin ho ma tiez, resp. ho mala ako napr. aj ja. Zivot nie je lahky, ale vie byt pekny, len sa treba tak aj nastavit a necakat na zazraky, niekto to ma v zivote lahsie, niekto tazsie, ale mnohokrat je to iba o pristupe daneho jedinca. A co je dolezite, treba sa zacat tesit aj z malickosti, ako je napr. oblubene chutne jedlo, ale aj z veci, ktore berieme uz ako samozrejmost. Drzim palce 🤞!

autor
23. jan 2024

@barbora0308 ano ved ja sa tesim aj z malickosti naozaj ale za kazdym usmevom je smutok uz velmi dlho trva toto zle obdobie uz od minuleho leta a nie a nie prejst inak uz sa to somnou taha 4 roky ale boli lepsie obdobia teraz je to uz neznesitelne

autor
23. jan 2024

Vzdy ked si konecne nasporim peniaze tak vzdy pride nieco potom o vsetko pridem

autor
23. jan 2024

Kupila som si dokonca ochranny kamen turmalin aj sa o nho staram a nic nepomaha

hsjdudhdbd
23. jan 2024

Ochranny kamen je diablova robota ab ste si mysleli ze vam to pomaha a v dosledku sa vam este prihorsi

autor
23. jan 2024

@hsjdudhdbd tak teraz co s tym ochrannym kamenom vyhodit ?

autor
23. jan 2024

Naschval som si vybrala turmalin lebo ten zevraj nema ziadne nepriaznive ucinky

lele64
23. jan 2024

Namiesto týchto okultných praktík začni robiť niečo s tvojím životom, daj si magnézium a pokús sa si napísať aspoň 3 veci denne, za ktoré si rada a vďačíš, lebo ak sa budeš iba utápať v tom, akú máš v živote smolu a nedaj Bože si hovoriť, že si prekliata, tak nič nedokážeš, môžu sa maximálne tieto tvoje reči preniesť do psychických problémov. Skús byť s prácou trpezlivá a dávajte si pozor, aby vás neoklamali. Ono sa to raz podarí, uvidíš. Už len slovami, že nemáš chuť ani vstať, to vyzerá, že ak budeš pokračovať s takými rečami tak budeš v depresii. Čo ak by si si dala v najbližšej dobe deň, pri ktorom niekam pôjdeš, kde by si chcela, alebo si niečo kúpiš? Nemusia to byť drahé veci. Napr. tvoja obľúbená čokoláda. Spravíš si čas pre seba? To by mohlo pomôcť. Toho kameňa sa zbav, také veci už nekupuj. Povedal ti ten kameň niečo dobré? Urobil ti niečo dobré? Tak načo doma. Skús nájsť Bibliu a tam nájdeš rôzne povzbudenia, a pekné slová, to naozaj pomáha, samozrejme, iba ak chceš, ale keď si už dala šancu tomu kameňu, tak skús aj toto, za to nič nedáš. Nemusíš na to veriť v Boha, len si to prečítaj. Na internete je veľa takých veršov napríklad, iba hľadaj a nájdeš🙂) veľa šťastia

barbora0308
23. jan 2024

@lele64 Presne, naivne sa spoliehat na nejake kamienky a cakat, ze ti prinesu stastie? 🤷 To je take podobne zmyslanie, ako ma napr. moj otec...podava sportku skoro kazdy den uz roky a caka na vyhru, ktora mu konecne dozici dostatocne financie, aby si mohol dovolit vysnivane luxusne dovolenky. Paradoxom je, ze ma sezonnu pracu (pracuje iba od aprila do septembra, ostatne mesiace vegeti doma...), mal by dostatocne vela energie aj casu na to, aby si kazdy rok zarobil na taku dovolenku, len by troska musel ubrat zo svojho pohodlia a spravit nieco nazvys pre "svoje stastie". On sa ale naivne spolieha na nejaku vyhru a kazdeho depta jeho recami, ako on nema stastie v zivote a na taku dovolenku sa nikdy nedostane 🤦.

autor
23. jan 2024

@lele64 kamen mam uz od minuleho leta odvtedy je to este horsie aj ked aj pred tym to bolo dost zle v boha verim modlim sa a dakujem za vsetko kazdy jeden vecer

autor
23. jan 2024

Robota je manzela aj zamestnaju dost rychlo ale agentury a nakoniec je to vsetko cele len klamstvo ja mam zas taku stresujuce pracu ze neviem ako to dalej uz vydrzim

bloger
23. jan 2024

Nie si prekliata ak veríš, odovzdaj toto trápenie do Božích rúk. Ono aj to utrpenie má v živote zmysel. Hoci sa to zdá nezmyselné. Prajem ti hlavne to Božie požehnanie. Aby do tvojho života prišlo niečo pekné a dobré. Niečo čo ťa poteší. Aby si nemala takéto čierne myšlienky.

autor
23. jan 2024

@bloger Ďakujem velmi pekne ❤️

leni1405
23. jan 2024

Ahoj, tak ako si písala, v Boha veríš a modlis sa, to je super, mne Boh zmenil život a veľmi. Keď som Mu všetko odovzdala, vidím roky ako je so mnou, pomáha mi prejsť cez ťažké obdobia a nielen to. A nie je. To žiadna barlička...
To čo píšeš o Tom kameni, najmä že ho máš od leta a je to horšie, prosím ťa, zbav sa ho , nehľaď na to koľko stál, nie každy kamienok na ceste a kdekade je nejaký okultny ale za týmito "ochrannými kameňmi" je obyčajne ezoterika -biela mágia. Mnoho príbehov ľudí poznám a aj osobne, ktorí v Tom boli, často z nevedomosti a keď sa takých veci doma zbavili, videli rozdiel. Moja sestra detto. Veľmi zle veci sa diali, a keď vyhodila všetky tieto veci , prišla zmena ...( Ale nechcem zachádzať do detailov, to je skôr na osobnú správu) každopádne to o čom píšes mi už pripomína depresiu, aspoň jej začiatky. Keď už nevidíš zmysel ani do práce vstať. Ak by si takto pokračovala..zhorší sa to a niekedy ani antidepresíva nepomôžu. Len veci utlmia. Dôveruj Bohu, skús si čítať Božie Slovo, to veľmi pomáha. Hlavne sa netoč okolo tých ťažkých myšlienok. Ja verím že aj z tvojej situácie je východisko.

hsjdudhdbd
23. jan 2024

Vobec nechodte totuto cestou cez ochranne amulety kamene naramky a podobne vsetko je to len olej do ohna aj ked vam biekto povie ze je to biela magia ako so salviou ked si dymia dom ˇˇˇ kazda magia je zla vi biela ci cierna vsetko je to cez Zlehoˇˇˇˇ vratte ho tomu odkoho ste ho prijala aby vas snim nic nespajalo … taketo veci sa maju palit alebo zakopat do zeme ale kamen nespalite

hsjdudhdbd
23. jan 2024

Aha vy ste ho kupila …. Tak ho zakopte do zeme ˇˇˇˇ ste veriaca to som si precitala az teraz z dalsich sprav … vyznajte to v spovedi ze mate pocit ze vam niekto zlorecil ze ste si kupili ochranny kamen spovednik vas z toho oslobodi vyspivedanim sa ˇˇˇ odovzdajte to bohu poplacte si v kostole kde bikto nieje dajte mu to do ruk poproste ho o pokoj v srdci

autor
23. jan 2024

@leni1405 napis mi spravu prosim ta tak toto ma teraz fakt zarazilo o tom ochrannom kameni

autor
23. jan 2024

@hsjdudhdbd ano kupila som ho vlastne objednala z eshopu a plno rezencii je tam napisane ze ako to ludom pomohlo ze od vtedy je to vsetko lepsie kamen som vyhodila do kosa ale vyberem ho odtial a zakopem

autor
23. jan 2024

No zas sa to nepodarilo manzel mal dostat zalohu na ucet idem k bankomatu a niesu tam tie peniaze a to uz ani ten turmalin nemam pri sebe toto nemoze byt uz pravda

autor
23. jan 2024

Normalne mam strach z toho kamena az mam husiu kozu a mam z toho 2 jeden nahrdelnik druhy taky obycajny kamen do vrecka tiez turmalin

autor
23. jan 2024

Turmalin som zakopala v zahrade dufam ze to nebude nic zle znamenat

autor
23. jan 2024

Pocuvajte ten turmalin som zahrabala nemala by som ho skryt len do fioka ? Teraz sa bojim ze sa to este viac zhorsi

hendikep
23. jan 2024

neboj sa kameňa, zakop ho a zabudni naň .. tým že si mu pripísala moc “ ochrániť Ťa “ si sa rúhala proti Bohu … bol pre Teba ako modla , bol tým čím mal byť pre Teba Boh .. tak pekne na spoveď a dôveruj len Bohu .. len on má moc !

autor
23. jan 2024

@hendikep viem ze len on ma moc a napriek nahrdelniku kazdy jeden vecer som sa modlila k bohu pretoze len v jeho verim nahrdelnik mal sluzit na odstranenie vsetkeho zleho stresu mal sluzit aj na zavraty ale nepomohol ...mama ma vystrasila ked som jej o tom vravela ze mam ho vykopat a skryt co ak to bude este horsie

hendikep
23. jan 2024

uz len to ze pripisujes taku moc obycajnemu kamenu je ruhanie … darmo sa modlis k Bohu .. to je ako so satanom ( ktory ma skor prsty v tom kameni ) nemal by od cloveka dostavat prilisnu pozornost - ta by sa mala upriamit na Boha

autor
23. jan 2024

@hendikep a inak ten nahrdelnik som nenosila kazdy den niekedy som ho mala len v izbe a aj tak sa diali sklamania :( mas pravdu nemala som si vobec nic taketo kupovat :(

autor
23. jan 2024

Nosila som ho uz zo zufalstva potrebovala som uz velmi velmi surne aby sa mne a manzelovi zacalo darit verila som v nom

karolinakr
23. jan 2024

navstiv kostol a popros aj farara o modlitbu, nedavno sa posväcovali kriedy a voda, si vypýtaj od neho

hendikep
23. jan 2024

netrap sa uz tym kamenom, doveruj Bohu .. viem ze je to tazke a clovek by chcel instantne riesenia ale chce to trpezlivost. VŠETKO sa deje pre niečo