Asi mám v dome ducha

23. aug 2023

Dobrý deň. Už asi tak 2- 3 týždne počujem často aj v noci niečo klopkať , búchať . No dnes v noci som už počula aj strašne taký desivý nevysvetliteľný zvuk zo skrine akoby tam bol niekto chrápal. Máte niekto aj vy takéto podobné skúsenosti ? Môže to byť ten duch ? Čo robiť , v prípade ak to je duch ? Prečo je práve u mňa ?
Ďakujem vám veľmi pekne .

kacena4
23. aug 2023

no uz vidim chrapajuceho ducha... 😀

roja01
23. aug 2023

Neboj sa. Ak nemozes zaspat kvoli tym zvukom, skontroluj to a povedz si, ze strach ta nemoze premoct, ze tvoja laska k rodine, k okoliu, k svetu je silnejsia a mysli na nieco pekne. Laska ma vacsiu energiu ako strach a navyse pozitivnu. Ten krasny pocit prekona vsetko negativne. A za cas tie veci zmizia. Ver, je to tak.

akiana
23. aug 2023

Klope aj u rodicov na poschodi, je to stary dom, ma cez 100 rokov. Nema to ako byt od susedov, lebo horne poschodie stoji samostatne. Ako keby niekto klbom prsta klopal do steny, vzdy poobede. Duch chodi aj hore-dole po schodoch, pocut kroky, ale aj zavrzga drevo. Neviem, co s tym, nas duch je tam odkedy si pamatam, nerobi zle, respektuje nas a my respektujeme jeho. Iba mi obcas napadne, ci sa pozera, ked sa napriklad prezliekam alebo sprchujem a tak, to je potom divne. Aha, a pes nanho zvykol reagovat, ten duch sa s nim zrejme bavil, lebo pes pravidelne stal v prazdnej hale, pozeral na niekoho nad sebou a vrtel chvostom.

qwer2019
23. aug 2023

Ak chceš napíš správu, dlhé roky sa ako ,,hobby" zaujímam o nadprirodzené veci, keďže u nás doma tiež strašilo... Dôležité je sa nebáť

stanulienkat
23. aug 2023

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Duch to nie je. Duchovia neexistuju. Iba poslabsi jedinci si takto vysvetluju niektore veci.

ruxandra
23. aug 2023

To moze byt absolútne hocico, nemusi to byt duch. Napr u nas pocut kroky na povale, ako keby tam niekto chodil, ale pocut to len vtedy ked fuka velmi vietor. Proste to tadiaľ niekde prefuka a takto to počujeme dole.
Skus si všímať, ci to nemoze byt takto nejako spojené s počasím - ci to nie je pocut len ked fuka, prsi, alebo cokolvek. Ono to bude mat velmi jednoduché vysvetlenie, len je treba trochu viac popatrat 🙂

viestta
23. aug 2023

O dilatacnych pohyboch pevnej hmoty su uz pocula?
Ale zas na druhej strane, preco by duch chrapal v skrini, ked si moze aj inde pohodlnejsie pospat?

karolinakr
23. aug 2023

@viestta pozor, aby si nelahol na niekoho, ked si bude chciet odpočinut..sa zobudiš v noci, ze niekto neviditelny na tebe leží a chrápe

viestta
23. aug 2023

@karolinakr ja neviem ake zvyky maju duchovia. Zatial som ziadneho nestretla, ale byt duchom, tak si lahnem niekde kde je mi pohodlne a nebudem spat medzi kabatmi na stojaka ako tajny milenec 😀

tenerifka
23. aug 2023

@viestta ja by som ako duch ani v tom dome nezostala, presunula by som sa na Tahiti

katulienkax
23. aug 2023

@stanulienkat to ze si ho nevidela nie je dokaz, ze neexistuje 🙂

1mina
23. aug 2023

@kacena4 mne uz sa s dcerou stalo ze sme poculi splachnut zachod ked sme boli same doma, alebo v noci buch ut prkienko 😂 ale tiez som sa smiala ze asi mame ducha co ma zazivacie problemy 😂

stanulienkat
23. aug 2023

@katulienkax 🤦‍♀️

heln
23. aug 2023

najskor by som vylucila racionalne priciny a hladala stopy po hlodavcoch, hmyze, cvrcky a cikady vedia narobit dobry hluk, az potom by som to zvalovalana ducha.

koniarova
23. aug 2023

No môj ty bože. 🤣🤣🤣🤣21 storočie a im v skrini chrápe duch. 😁

viestta
23. aug 2023

@koniarova nuz pokrok nezastavis. Dnes uz duchovia aj v noci spavaju. V skriniach a este maju problemy s nosohltanom 😅

dominikamacakova
23. aug 2023

Podľa mňa je to nejaké zviera. Duchovia nebúchajú ako šibnutý a určite nevydávajú divné zvuky zo skrine. Ja verím na zlé energie, mám doma bielu šalviu a pravidelne vydymujem dom. Ale to je skôr zlý, zvieravý pocit a bojím sa bez príčiny...Vtedy viem, že je čas to očistiť 😂

koniarova
23. aug 2023

@viestta podľa mňa by mal spať cez deň. Šak čo to za ducha, čo v noci drichme.😁

viestta
23. aug 2023

@koniarova vsak aj ja sa cudujem kde sa po dnoch flaka, ked to musi v noci dodrichmat

beataxxx
24. aug 2023

Nám sa dostala na povalu kuna a klopkalo a búchalo to v jednom kuse v noci

macekovam
24. aug 2023

A nemôžeš to počuť suseda?

autor
24. aug 2023

Nie nemôže to byť zvuk od susedov. Dnes v noci som pri tej skrini videla aj nejakú postavu vysokého muža.

macekovam
24. aug 2023

Tak je to duch.

najslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkakravcova
24. aug 2023

@najslonik Ono kvôli takým vtipným príhodám ako je popísaná vyššie si z toho ľudia robia srandy. 😄

V skutočnosti je to trochu menej vtipné, menej strašidelne ale zároveň smutné ak nejaká duša z nejakého dôvodu (nevyriešená minulosť, dlhé lúčenie sa) sa nevie odpútať od Zeme a posunúť sa inam. A iný typ bytosti, než ľudí, tiež nespôsobuje vyššie popísané tragikomédie 😄

bambieblue
24. aug 2023

Zavolaj miestneho kňaza nech ti posveti dom,alebo skus bielou šalviou očistiť dom od negatívnej energii.Ja som počula tiež klopanie kade tade,raz na chladničke potom na sklenej fľaši ako keby kovom niekto zaklopal a potom pod posteľou a to počula moja mama aj deti keďže sme sedeli večer v spálni a dívali sa na film, nakoniec keď mi bývali zavolal a povedal ze nedávno zomrel môj švagor o com som nevedela tak až vtedy to prestalo,teraz viem ze sa prišiel takto rozlúčiť.

lucpro1
24. aug 2023

aaa tak na toto ja moc nie som, prepac. neverim, ze by sa nieco take mohlo diat

najslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankaovecka
24. aug 2023

Daj sa do skupiny duchovno, nadprirodzeno take nieco a medzi nebom a zemou. Tam ti poradia

ckocka
24. aug 2023

Kúp kvapky proti chrápaniu a postav ich do skrine, chudák duch si ich nemá ako zaobstarať.