Aké máte s ním skúsenosti?Zvlhčí to trošku vzduch okolo detskej postieľky a dodá vôňu pre lepšie dýchanie?Chcela by som to využiť keď sú deti choré a majú upchaté nošteky.Pomaha to?Je to lepšie riešenie ako všade povešané mokré uteráky?
mame je to paradna vecicka ale na oleje by som si dala bacha nic co stoji par eur nebude kvalita jak predavaju tie v cajovniach smejdy....ja kupujem bewitt alebo ked uz do doterry by som isla
Ako spomína @nttnnt aj my používame doterru... Síce ma prve odradila cena, že to tolko nedám za blbý olej... Ale od svagriny som vyskusala ich silu a účinky a od vtedy kupujeme aj my... Pomáha nám liečiť veľa vecí a vidíme fakt účinky. A veľká fľaštička pri bežnom užívaní vydrží dlhšie ako pol roka... Ak máme doma viac druhov tak už rok nám držia keďže obmieňame 🙂 skúšala som ešte 100% ťuliťuli ale je to úplne rozdiel a hlavne účinky 0% a olej minutý za 3 týždne. ..100% je 100% ale v každej flasticke každá firma má iné množstvo pouzitej napr. Levandule na 1 flasticku takže 100% môže byť, ale ak doterra obsahuje 3x viac výťažku levandule tak ten účinok je fakt rýchli.. (to len príklad) treba skúšať 🙂
Za mňa áno. Ja tam dávam vincentku. A dobre to robí deťom .
Napisem aj negativnu skusenost. Nam to nezvlhcuje nic, iba ak v tesnej blizkosti difuzeru, kadial ide para. Mame vlhkomer, tak som to v zime testovala. Pre mna sklamanie a vyhodene peniaze, viac mi zvlhcil vzduch mokry uterak na radiatore, ako toto.
@filodendron pretože sú rôzne druhy difúzerov, aj s návodom na aký m2 dokážu "pokryť" alebo zvlhčiť, prevoňať atď...🙂
@sasha10 no presne som hladala na m2 a vzala som taky, ktory mal pokryt viac, nez je nasa izba...
mám podobný doma a pri nádche mi to naozaj pomôže, pôšťam to aj keď nádchu nemám, je to lepšie ako soviežovač vzduchu 🙂(