Aróma difúzer

mizu89
13. jún 2021

Aké máte s ním skúsenosti?Zvlhčí to trošku vzduch okolo detskej postieľky a dodá vôňu pre lepšie dýchanie?Chcela by som to využiť keď sú deti choré a majú upchaté nošteky.Pomaha to?Je to lepšie riešenie ako všade povešané mokré uteráky?

momi1_1
14. jún 2021

mám podobný doma a pri nádche mi to naozaj pomôže, pôšťam to aj keď nádchu nemám, je to lepšie ako soviežovač vzduchu 🙂(

sasha10
14. jún 2021

@mizu89 Určite áno, my máme doma už 3, super vecička, len pozor ak budeš chcieť aj prevonať s olejmi... Hlavne pri detoch žiadne chemické umeliny za 1€ pri pokladni... Pretože esencie sa dostávajú fakt účinne do tela aj dýchaním. Vyhľadaj 100% es. oleje 🙂

mizu89
autor
14. jún 2021

@sasha10 ďakujem vždy kupujem 100% oleje ale minule som kúpila v tete že 100% eukalyptus 10ml a vôbec skoro žiadna vôňa a hneď fľaška minutá

nttnnt
14. jún 2021

mame je to paradna vecicka ale na oleje by som si dala bacha nic co stoji par eur nebude kvalita jak predavaju tie v cajovniach smejdy....ja kupujem bewitt alebo ked uz do doterry by som isla

sasha10
14. jún 2021

Ako spomína @nttnnt aj my používame doterru... Síce ma prve odradila cena, že to tolko nedám za blbý olej... Ale od svagriny som vyskusala ich silu a účinky a od vtedy kupujeme aj my... Pomáha nám liečiť veľa vecí a vidíme fakt účinky. A veľká fľaštička pri bežnom užívaní vydrží dlhšie ako pol roka... Ak máme doma viac druhov tak už rok nám držia keďže obmieňame 🙂 skúšala som ešte 100% ťuliťuli ale je to úplne rozdiel a hlavne účinky 0% a olej minutý za 3 týždne. ..100% je 100% ale v každej flasticke každá firma má iné množstvo pouzitej napr. Levandule na 1 flasticku takže 100% môže byť, ale ak doterra obsahuje 3x viac výťažku levandule tak ten účinok je fakt rýchli.. (to len príklad) treba skúšať 🙂

petrapod
14. jún 2021

Za mňa áno. Ja tam dávam vincentku. A dobre to robí deťom .

filodendron
20. jún 2021

Napisem aj negativnu skusenost. Nam to nezvlhcuje nic, iba ak v tesnej blizkosti difuzeru, kadial ide para. Mame vlhkomer, tak som to v zime testovala. Pre mna sklamanie a vyhodene peniaze, viac mi zvlhcil vzduch mokry uterak na radiatore, ako toto.

sasha10
20. jún 2021

@filodendron pretože sú rôzne druhy difúzerov, aj s návodom na aký m2 dokážu "pokryť" alebo zvlhčiť, prevoňať atď...🙂

filodendron
20. jún 2021

@sasha10 no presne som hladala na m2 a vzala som taky, ktory mal pokryt viac, nez je nasa izba...