Ahoj, chtěli bychom si do domácnosti pořídit aroma difuzér, ale nevím jak přesně to funguje. Různě jsem hledala a například tady https://www.alchymystique.cz/eshop/oleje-do-dif... jsem našla článek kde píší, že ty oleje do něj mají různé účinky.. například klidný spánek nebo energie. Doopravdy to funguje? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti nebo byste mohli popřípadě doporučit nějaké specifické olejíčky, které podle vás fungují? děkuju 🙂
Super díky 🙂 spíš mě zajímalo, jestli to má doopravdy takový účinky jako píší nebo je to spíše jen vůňě.. ale jestli to i dobře provoní dům tak bych o tom uvažovala i tak.
Ja som nedavno kupila rovus ambient a dymí nam to od rana do vecera :D krasne nam to prevoniava dom....nase oblubene 100% oleje su eukalyptus, mäta, citronova kora, jantarove slnko, cuba, santal.drevo, levandula, antitabak topka ;)
ja som pred rokom skúsila olejčeky od dotera a môžem potvrdiť aj ich účinky. Mne a aj mojej rodine (každý máme nejaký zdrav. problém) pomohli oleje na bolesť brucha a hnačky, pri pálení záhy, pri bolesti svalov, na odstránenie bradavice, pri studených nohách, ..., príp. len tak prevonať dom. Difuzér odporúčam taký, kde sa naleje voda a potom sa tam kvapne olejček-y.
Baby ja som tiez dlho hladala nejake ciste organicke oleje a nasla som znacku plant therapy oni maju ak specialnu radu pre deri kidsafe a nepridu mi extra drahe
z vlastnej skusenosti mozem potvrdit, ze olejceky funguju. Pri fyzickych, no i emocionalnych problemoch. Robila s nimi moja sestra a ja som sa cez nu k nim dostala, najprv iba vzorky a potom po overeni ucinkov som s nimi zacala robit i ja a mame ich doma po ruke pri vselicom- nadche, bolesti hrdla, trpnutie ruk, svalovica, zazivacie problemy, ale aj podrazdenost, nesustredenost, unava, detom pri uceni, na hyperaktivme spravanie atd. Je dokonca aj detska sada. Difuzer u nas ide denne hlavne v zime a prechodnom obdobi. My uzivame oleje americkej znacky.
Ahojte. Mohli by ste mi poradiť dobrý difuzér? Ďakujem za každú radu.
@andykr Pouzivam zu niekolko rokov, pouzivam 100% ciste etericke oleje bez chemickych pridavkov , väcsinou levandulovy na prevonenie domu (obyvacky), ktory aj ukludnuje a ked sme prechladnuti, tak si davame Eukalyptus, alebo Tea Tree , cez vianoce pouzivam na navodenie atmosfery pernikove alebo miesane vianocne oleje so skoricou, pomarancom atd. ....