Prepacte zeny , musim reagovat na tie co tu predavajú. S takou aroganciou akou sa tu stretavam pri predaji je az zaražajúca. Chcela som si kupit kozusinovu vestu za 120eur co si myslim nie je maly peniaz síce ju pani predava so zľavou komunikovali sme ze fajn vsetko ok a ked som ju poprosila o jednu fotku tej vesty na postave viac neodpisala !! Nechapem ci som chcela tak vela naco potom predava nieco ked ju obťažuje odfotit jednu foto na sebe ved ja nechcem vyhadzovat peniaze do ľuftu to ma tu zaraza velmi
@gabita123 no možno má napísané v podmienkach predaja že na postave nefotí a stále to od nej niekto žiada. Pozri, predaj tu v bazári je na vzájomnej dohode. Ak jedna strana sa dohodnúť nechce alebo s niečím nesúhlasí, ty s tým nič neurobíš. Ale mohla aspoň napísať, že na postave nie je ochotná fotiť. Každá predaj vnímame zo svojej strany. Jedna nemá problém fotiť na postave, druhá má. Jedna nemá problém s osobným odberom, druhá osobný odber nechce.
Ja som sa stretla tiež s aroganciou, ale zo strany kupujúcich. Niektoré nevedia ani pozdraviť, dve ma už oklamali, žiadajú fotiť sprava zľava, merať a ani sa neozvú. Takže všetko je o konkrétnom človeku, nie vo všeobecnosti o kupujúcich a predávajúcich.
súhlasím, nejde o to či človek kupuje alebo predáva, na jednej aj na druhej strane tu veľakrát chýba slušnosť. keď s tým má proste problém tak stačí napísať, že nie neodfotím vám ju lebo to nerobím a hotovo a nie už neodpísať. ale tak možno ju predala nejakej mamičke, ktorá bola rýchlejšia tak už potom neodpísala
A koľko ti neodpísala? Možno tu len proste dlhšie nebola, mohlo sa stať čokoľvek.