Bože čo sa to deje tu na koníku? Som tu už dávno ... rada som sem chodila veľa mi tu poradili povzbudili..Ale teraz? Sama arogancia normálne sa nebaví nik .. česť výnimkám škoda slov ... Len taká spoveď na ráno potrebovala som to ... Majte pekný deň ženy a zamyslite sa prosím Niektoré múdre česť výnimkám...
ahoj, zavisi aj od toho, ktore casti konika navstevujes. v skupinkach je to vacsinou ok, su tam moderatorky, na stene tiez celkom ok. najhorsie je to vo fore, je pravda, ze je tu vela arogancie a ked pride clovek s problemom, tak ho niekedy zjazdia a dorazia.
2019 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/divny-modry-konik-meni-sa-to-tu-na-urazky-a-nadavky/
2021 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zda-sa-vam-ze-mk-ide-dole-vodou/
Len tak narýchlo čo som našla ... Vždy má niekto ten pocit
Veľmi dobrý článok k problematike internetu, skrývania sa za nenávistné komentáre atd..
https://ciernalabut.sk/4937/internet-akoby-ludi...
@galganka Kde? Však pozri diskusie, včera som čítala ako jedna mamina nemá rada svojho syna lebo má popôrodnú depresiu, niektoré ako totálne hyeny sa na nej vyvŕšili
Všade kde sa niekto pýta na niečo, dostane vynadané, výsmech a niekedy sa nájde aj rada k veci, alebo keď sa niekto len potrebuje vyrozprávať no božechráň, hneď ťa tu zvozia pod čiernu zem, lebo všetky sú tu dokonalé a bezchybné a hneď si idú na "chuderách" pomastiť ego
alebo otázky ohľadom financií a vzdelania, pokiaľ nemáš minimálne 2 tituly pred menom, za menom, SUV pred veľkým rodinným domom a na účte aspoň milionovú rezervu tak si nikto 😂
sranda no a skús napísať nejakú gramatickú chybu tak si negramotná pi... 😂
ale hej niekedy je tu aj svetlá chvíľa kde naozaj ochotne niektoré ženy pomôžu a poradia ako napríklad čo bola diskusia o tej svadbe kde ju sesterka nepozvala
Ohen byva vacsi len ked sa don prilieva olej. Ak by ludia nereagovali na trollov ktori si kratia chvile povysovanim sa nad inych, bol by tu relativne pokoj a klud.
Ked si vezmem kolko tem tu bolo zaspamovanych pretoze ludia si skocili do vlasov pre absolutne hluposti.
Moja osobna rada je: "Nikdy sa nehadaj s hlupakom.....Stiahne ta dole na svoju uroven a porazi ta rokmi skusenosti" 😎
Ono to ide ruka v ruke aj s tou klesajucou inteligenciou na Slovensku. Teraz nemyslim tie tituly. Vysoku skolu si uz urobi hocikto a potom sa tak aj sprava....
Vies, niekedy mam pocit, ze na hlupu otazku treba ozaj hlupu odpoved. Ked das normalnu odpoveď, ze ved informuj sa pri zdroji, tak si uz hned arogantny...
@sasitimi17 to sú presne osoby a obsadenia, ktoré bez zaváhania prehliadam. 🤷♀️ jasné, v blbej téme si aj ja rypnem, pri jasnom trollovi potrolím, ale v normálnej už viem, pri čom selektívne oslepnúť. Ja si občas tiež prečítam o sebe perličku... moja doteraz naj je, že sa vŕšim na úbohom dieťati, lebo mal červené legíny, radšej si mám bábu zobrať a nerobiť z neho gaya 🤣 a napriek takýmto perlám som tu, a furt si nedám pokoja. To maš ako vonku, tam tiež niekto blbinu šplechne na tvoju adresu a nezostaneš preto zamknutá doma, lebo vonku sú zlí ľudia. Akurá anonymita internetov im dáva viac odvahy.
To nie je len MK, to je spolocnost a svet. Ludia sa stali odbornikmi na vsetko... a pod ruskou anonymity ventiluju frustraciu.
Nehovoriac o tom, ze z ludi sa stavaju internetovi "blbci", vyraz mozno nie najvhodnejsi, ale proste dnesna generacia je nezrela a tato nezrelost narasta, cim dalej tym viac. Vsetko si najdem na internete, je lahsie polozit otazku ako "hladat", ci pozriet par riadkov nizsie a najst sama odpoved. A aj ked hladam, tak nie som schopny vyhodnotit/overit.
Nehovoriac o tom, ze bohuzial, dnes ludia nevedia robit rozdiel medzi hejtom a kritikou. Aj kritika je pre nich hejt a vybijaju agresivitu. Samozrejme vysledok je ten, ze ti normalnejsi ludia, sa zacnu vyhybat. A podaktori tu funguju na "samonasieracom principe".
Vzdy su skupiny, kde sa da podiskutovat, kde su normalni ludia. Kde sa najde rada.
@sasitimi17 tak toto nie je nic nove, matky medzi sebou vedia byt poriadne zle... ako keby to bola nejaka sutaz, ale to je fakt ci uz na MK, FB a v realnom zivote... potrebuju si zdvihnut sebavedomie, tym, ze slapu po ostatnych... videla som davnejsie na IG, zdielany recept. A vacsina komentov bola o tom, ze aky ma dotycna spinavy sporak, ci sa nehanbi, fuj aka gazdina a podobne... :(
Kde? Ukáž... ja už dlho vravím, že je to tu všelijaké, ale pozitíva prevažujú... sú tu super ženy, dobré rady, pekné fotky, inšpirácie...
Hej, aj trollovia, blbé odpovede a rýpalky premúdrelé, ale tie predsa dokáže dospelý jedinec vytesniť...