Ahojte baby, zvažujem či kúpiť alebo nie. Bojim sa toho či to využijem :D preto sa chcem opýtať využite ich aj tie ktoré nešportujete nejako aktívne? Alebo ležia na skrinke? Ďakujem
nedavam ich z ruky dolu, su pekne, pacia sa mi 🙂 ja sice aj sportujem ale nie nejako aktivne ale vyuzivam ich bezne, odpovedam na hovory, spravy, maily, dvihnem hovor a pod. mam na mobile tichy rezim a staci mi vibracia na hodinkach
Tiež ich zvažujem, ale baterka vraj vydrží iba jeden deň 🙄
Ak sa bojis, ci ich vyuzijes, nekupuj si ich.
pre mna celkom fajn vec ked ideme niekde a muz mi vola...lebo mam phone vypnuty zvuk alebo nepocujem zvonit v kabelke..ale ja som ich nechcela dostala som od mm lebo ho uz nebavilo vecne mat neprijaty hovor :D inak lezia nie na skrinke ale na nabijacke 🙂
Kúpila som, darovala som ich po týždni. Hodinky nosievam, ale nosím pekné klasické hodinky, toto sa mi proste nepáči. Doma ma to nebaví mať na ruke, v posteli už vôbec. Na šport mám náramok, na meranie tepu, krokov a tak. Takže za mňa zbytočnosť.
ja som ich dostala na vianoce, a vravela som že načo..
ale sú super..
nešportujem, ale volám s nimi,k diktujem sms, sledujem čas, a čo je pre mňa naj, tak mi to v noci meria teplotu a robí graf ,takže vidím, kedy je ovulácia, príde mi upozornenie, že sa blíži plodné obdobie a pod...
Mám ich roky a keď ich náhodou zabudnem doma tak som schopná sa aj kilometre po ne vrátiť ,lebo ak ich nemám na ruke cítim že mi niečo chýba …sú to moc kvalitne hodinky a aj módny doplnok.
@sajmonka_1216 super, len ta vyzdr baterie ma odradza troska ako dlho vydrzia nabite?
2 dni
Normalne stale mam na ruke ako hodinky, pozriem sem tam pocasie, vidim ked mi niekto vola a mam tichy rezim na mobile, mam na nich budik,