Ahojte máte niekto tieto hodinky alebo podobné od Apple , a deje sa vám to čo mne ?ide o to že vždy keď na nich spustím tréning (napr.cyklotrenažér) tak buď po pár sekundách alebo minútach hodinky zahlásia ,,tréning bol pozastavený,, a časovač a meranie tréningu sa zastaví . Musím teda trening znova spustiť a pokračujem ďalej ale nerozumiem prečo to robí ? Aj keď si nastavím cieľ napr 45 min tak vždy v inom čase sa trening zastaví , kludne aj 15-20 krát za trening .. asi je len chyba niekde v nastavení ale kde ? Ak niekto viete budem rada za každú radu ďakujem 🩵
Možno sú ako píše sissy27 voľné. Skús si zmeniť tréning v hodinkách a dať si otvorený cieľ. Mne to spraví pri funkcii Rôzne športy, keď prejdem napríklad z veslovacieho stroja na orbitrec. Pri iných mi to nespravilo nikdy. Je pravda že mám vyššiu radu ale ani pri staršom modely mi to nerobilo. Prípadne pozri, či nepotrebuješ spraviť aktualizáciu, aj keď si nemyslím, že by to malo mať vplyv, ale ktovie...
Mas nastaveny spravny typ treningu? Tj ked si na rotopede, mas nastavene indoor cycling? Ak mas nastavenu outdoor cyklistiku, bude ti to zastavovat, lebo sa nehybes, resp si na jednom mieste.
Potom to mozno este flakas, nemas dostatocnu tepovu frekvenciu (alebo ako bolo povedane, mas ich moc navolno) a hodinky vyhodnotia, ze ked mas nizky tep, tak si prerusila aktivitu.
@laurikasarinkaq nemas ich prilis volne alebo spinavy senzor?
Mna sa pytaju, ci chcem ukoncit trening, ak vyhodnotia ze nic nerobim, ale na pozadi bezi dalej.