Apple Watch 8

andrea1235356
17. júl 2024

Dobrý deň prajem, chcem si zakúpiť apple watch série 8 avšak mám pár otázok. Ako ste spokojné? Celkovo s apple hodinkami? Sledujete si tréningy? Neprešlo Vás očarenie z hodiniek? Ako to je, keď sa nadmerne potíte ( napr. v tomto letnom období cvičiť)? Nezastavuje sa tréning? Sú naozaj veľmi dobré využiteľne? či iba drahá zbytočná investícia? Vopred ďakujem za všetky odpovede.

vanilkovazmrzka
17. júl 2024

Ja mam poslednu verziu SE, predtym som mala dlhe roky prvy model co vobec kedy vysiel. Ano, stale trackujem treningy, stale mam nastavene ciele ktore sa snazim vzdy splnit min na 100% /ale toto je vec vysoko individualna, nemozme vediet ci ta to bude stale bavit :D/. Osmicky ti uz aj meraju teplotu, takze ti vedia vyhodnotit aj menstruacny cyklus, co je funkcia na nezaplatenie /podmienkou je ze musis mat hodinky na ruke aj v noci, teplotu meraju same, ked vyhodnotia ze je spravny cas/. Spotena ruka nevadi, s hodinkami mozes aj plavat, aktivitu spolahlivo meraju aj vo vlhkom prostredi. Za mna hodne vsetkych penazi, ktore za ne pytaju. Jedine minus je kapacita baterky, ktoru apple ako vo vsetkych zariadeniach drzi na nutnom minime, cize ak aktivne merias sportove aktivity, treba nabijat kazdy den, max den a pol.

andrea1235356
autor
17. júl 2024

@vanilkovazmrzka ďakujem Vám veľmi pekne , pomohli ste . Mám ešte otázku, pomáhajú Vám hodinky držať si formu? ( postava, tréningy a podobne)

vanilkovazmrzka
17. júl 2024

@andrea1235356 to zial hodinky taku silu nemaju 😄 toto musis mat najma v hlave, a zalezi to hlavne na tvojej strave. Ale ked skombinujes systematicke treningy zaznamenane hodinkami so systematickym stravovanim zaznamenanym v kalorickych tabulkach, mohlo by to pekne fungovat 🙂

andrea1235356
autor
17. júl 2024

@vanilkovazmrzka ďakujem krásne , veľmi ste mi pomohla 🙂

eliaska101
17. júl 2024

Môj muž má apple watch, neskutočne si ich chváli, za tréningy máva odznaky, ktoré ho motivujú k pohybu atď 😀 Ale ako najväčšiu nevýhodu ja beriem teda to, že tie hodiny nabíja aj dvakrát denne pri fyzickej aktivite. Na toto by som ja teda nervy nemala, mňa to hrozne obmedzuje. No proste nechcela by som ich ani zadarmo. 😀 Moje nabíjam raz za dva týždne a úplne mi to vyhovuje. 😀

vanilkovazmrzka
17. júl 2024

@eliaska101 pradu mas, zle som to napisala s tou vydrzou, ked aktivne nezaznamenavas aktivity, vtedy vydrzia ten den a pol. Pri trackovani menej. Prepaaac autorka 🙂

eliaska101
17. júl 2024

@vanilkovazmrzka To som si ani nevšimla 🙂 No však môže byť, nové môžu toľko vydržať a teda keď ich používaš minimálne. Ale na čo sú ti potom, keď ich naplno nevyužívaš, však 😀

andrea1235356
autor
17. júl 2024

Výdrž mi ani tak nevadí, aj mobil nabíjam každý deň

andrea1235356
autor
17. júl 2024

A ako to je zo zdravotnými funkciami? Som kardiovaskulárny pacient čiže aj preto zvažujem ich kúpu

vanilkovazmrzka
17. júl 2024

Tep ti na pozadi stale sleduju, a vies si nastavit upozornenie, na prilis vysoky alebo prilis nizky. Ale taka notifka mi zatial este neprisla 😄 osmicky maju aj oxymeter cize mas k dispozicii asi este aj nejake dalsie funkcie nez mam ja, ale to uz neviem posudit

kaja01
17. júl 2024

Ja mám 8mičky práve rok a som spokojná, to nabíjanie nie je až taký prúser, oni sa nabijú dosť rýchlo. A zaznamenávam všetky cvičenia, páči sa mi, že keď napríklad kráčam alebo som na bicykli a nezapnem sa, príde upozornenie, že zaznamenali chôdzu, bicyklovanie či majú zaznamenať tréning.