Apple Watch 10 verzus Apple Watch SE

6. nov 2024

Ahojte aký je prosím rozdiel medzi apple watch 10 a apple watch se . Hodinky chcem primárne na šport. Ďakujem

autor
6. nov 2024

@mirola videla som, myslela som nejaká osobná skúsenosť

gas1201
6. nov 2024

lepši vykon, viac funkcii, lepší displej atď atď atď. veď stoja aj raz toľko čiže ty musíš vedieť aký máš budget.
niekto ti napíše že má se a je spoko že lepšie mu netreba, niekto ti napíše že má 10 ale chcel by ultra a čiže ty z tejto info nemáš nič. vážne, musíš si ty naštudovať všetky tie funkcie a ty si musíš povedať či sa ti to oplatí resp. koľko peňazí chceš za nich dať

andaluzia12
6. nov 2024

Mám SE. Som s nimi vcelku spokojná, avšak baterka vydrží len 1 deň (aj úplne nové hodinky), max. 2 dni, pri minimálnej, resp žiadnej aktivite…ale takto slabá vydrž je u všetkých Apple Watch

autor
6. nov 2024

@gas1201 peniaze nezaložia, no tie se majú 44mm čo mne bolo akurát na ruku, a 10 42 a 46mm

wade
6. nov 2024

pri 46 a 44 je to len velkost dipsleja. Hodinky su rovnako velke. Ak ti sedia 44 SE2, budu ti aj 46 Series10. Ako sa pise vyssie - 10 su jednoznacne lepsie vo vsetkych parametroch - pre mna zasadna vec - Always on displej. Ukazuju cas stale, aj ked mas dole ruku. Hlavne ak chcem letmo pozriet na hodinky, tak mi to chyba. Tiez su oproti SE trosku tensie - co by ti mohlo vyhovovat. Ale stoja raz tolko a - ak ti ide len o sport - SE2 urobia skoro rovnaku sluzbu.

kittykat22
6. nov 2024

je to uplne jedno. Vsetky su rovnake. Vydavaju len nonstop nieco nove aby to nejako vypadalo. Vyber si take ktore maju v sebe SIM - nemusis mat pri sebe telefon a je to super. A potom uz staci farba a velkost aby vypadali dobre na ruke. Mame doma SE, a este nejake 2 verzie cisel - ani neviem co to je. Ale vsetky su rovnake.

autor
6. nov 2024

@wade ďakujem za super popis, takže keď mi boli na ruku akurát 44 tak s 46 nebude žiadny problém