ake boli vase prve dojmi s iphonu?
Ako sme prešli na iphone už iný telefón ani nechceme….
My tak isto doma podobne prešli sme na iPhone a iný mobil už nechceme
iphony používam už 3 roky a spočiatku to bolo zložité, kedže som ešte nevedla čo ako funguje, predsalen veľký rozdieľ oproti androidu. no a dnes si neviem predstaviť, že by som opäť mala prestúpiť na android. iphone mi príde ako taká pohodlnejšia varianta, lahké ovládanie, dobrý foťák, síce drahšie, ale za kvalitu sa platí 😂 nemenila by som
Tak isto. Nemenila by som
🙈 prvy dojem bol ze manzel sa zblaznil! Nechapala som princip jedneho tlacitka, ja odchovanec starej dobrej tlacitkovej Nokie😂 dnes uz iny mobil nechcem, manzel sa nechal po rokoch s iphonom nahovorit na samsung ale vydrzal s nim 2 tyzdne
Presne ako píšu všetky dievčatá vyššie, prešla som na iPhone a iný telefón už nechcem 😊
Ja takisto - iný už nechcem 😊🍎
už 5 rokov verná len iphonu. Iný už nechcem🤣
iphone je fajn aj v tom, ze ho mozes sparovat s apple notebookom, apple hodinkami alebo apple reprakom. Vsetko jablkove mozes synchronizovane ovladat hlasom. Celkom cool 🙂
Ja mam svoj prvy iPhone už 6 rokov.. za mna topka 🍀
IPhone mam, ale nemozem povedat, ze by som bola taka nadsena, ako pisu zeny predomnou. Proste je to smartphone.... pre mna je dolezite, ze funguje a funguje dobre. Kedysi davno som mala Blackberry a to bol podla mna top pracovny telefon...ale to uz je naozaj velmi davno. Na ten nostalgicky spominam, aj na Nokiu (6300 tusim).
Ja som tiež niekoľko rokov pokukovala po Iphone ale vždy zvíťazil nejaký iný. Mala som Samsungy a raz soms i kúpila Xiaomi (nikdy viac!). A keď mi končil v apríli paušál tak reku kašlem na to, s tým Xiaomi sa nedalo existovať tak hovorím vyskúšam už konečne Iphone! Je to pravda, ozaj iné ovládanie, doteraz koľko krát neviem čo mám stlačiť/potiahnuť. Ale v podstate j to rovnaký mobil ako ostatné len s tým že sa inak ovláda. Mám Iphone 11. A keď mi skončí paušál o 2roky tak zatiaľ zastávam názor že sa vrátim k Samsungu S, mal super aplikácie aj všetko. Ale možno dovtedy zmením názor. To len také prvé dojmy po pár týždňoch
Ja som s ním veľmi spokojná až na dva problémy na ktoré môžeš naraziť pri jeho používaní a prvý z nich je extrémne nízka výdrž batérie ktorá sa po roku používania tak zhorší že ti mobil vydrží max pol dňa ako sa to stalo mne pri 8 Plus a to som si kupovala úplne čisto nový telefón z m-zone za 800 eur v tej dobe takže podľa mňa dosť peňazí za telefón s takouto batériou a druhý problém keď už si ho kúpiš nezapínaj si icloud... To je vlastne úložisko telefónu lenže funguje na takom princípe že máš tam nejaké 3gb napríklad a keď si zaplníš uložisko tak ti fotky nebude automaticky zálohovať a budeš ich mať ako keby mimo toho icloudu takže keby sa ti niečo s telefónom stane a prihlásiš sa do icloud na novom telefón tak ti tam iba tie zálohované fotky zostanú a zvyšné ktoré ti prečnievajú nad rámec o o tie prídeš. Inak si musíš za zväčšenie toho úložiska iCloudu platiť a keďže som si to neplatila asi vyše roka lebo som nechcela a už mám veľa fotiek a videí nad rámec môjho úložiska tak už mi z toho tak blbne telefón je moc zaplnený že mi už nechce ani otvárať aplikácie že keď otvorím napríklad messenger mi ho hneď zavrie a toto mi robí po sebe niekoľkokrát niekedy je ten mobil takto nefunkčný aj 3 dni že mi vypína absolútne každú jednu aplikáciu na ktorú kliknem jediné čo ma naozaj vytáča je že som z icloud vtedy zapla že by som to nerobila už pokiaľ si samozrejme nechceš za úložisko platiť ako nejde o veľkú čiastku aké keď už si kúpim mobil za 800 eur a ešte si mám mesačné 4 eura platiť za úložisko tak to nie to už si radšej budem platiť netflix ako úložisko v mobile
Ja som po 5 rokoch vymenila iPhone za Android a k iPhonu sa uz nevrátim, za mňa je Android omnoho lepší.
Výhoda je že naozaj funguje aj niekoľko rokov bez sekania, nejakych problémov a sú rýchle a to už som ich mala niekoľko, každý minimálne tri roky, tie tri roky každý fungoval bez jedinej chybičky
A ešte by som chcela dodať že sú fakt odolné, ja nenosím žiadne obaly na ne a popadali teda aj na betón z výšky, kade tade na dlaždice, jeden mi dokonca spadol na cestu keď som netrafila do tašky a ešte som sa na ňom aj šmykla a žiadny sa zatiaľ nerozbil, mali len škrabance
Jedine iPhone už 10r
Príšerné. Dostala som ho ako firemný a neznášala som ho snáď 3 mesiace. Po roku som menila aj súkromný a samozrejme som si kúpila iPhone. Milujem ho, v živote sa už k Androidu či windowsu nevratim 👌👌len trvalo zvyknúť si 🤷🏻♀️