Ahojte.. viete mi niekto poradiť pri výbere AirPods? Konkrétne tieto: https://ispot.sk/produkt/apple-airpods2-with-ch.... Máte ich niekto? Oplatí si ich kupovať? Nikdy som ešte Bluetooth slúchadla nemala. Ďakujem za každú radu 😃
ja mám ešte tie úplne prvé čo vyšli a super, plne využitá kúpa... používam ich každýýý deň už niekoľko rokov
Ak na nich počúvaš veľa hudby tak si vezmi 3. generáciu. Maju krajší zvuk a lepšiu vydrž batérie. Cenový rozdiel je minimálny. Mám ich dokonca radšej ako PRO, lebo mi lepšie sedia v ušiach.
Práve toto som sa chcela spýtať že aký to má zvuk. Raz mi niekto také bluetooth slúchadlo požičal (chcel mi ukázať nejakú hudbu) a hralo to hrozne ako keby v krabici bol reprák taký nijaký zvuk. Ja čo mám na kábel tie majú krásne hĺbky, čisté výšky, krásny zvuk naozaj. Nie AirPod ale EarPod.
@sparrows iPhony mali vždy najlepšie slúchadla teraz už ale nerobia na kábel iba na Bluetooth. Tie AirPods čo mám neviem aký model ale boli kupované pred rokom za 400€ kúpila mi ich manželka na Vianoce aj s mobilom. Sú veľmi kvalitne no mám pocit že tie drôtikové za 160€ boli lepšie čo sa zvuku týka. Samotné slúchadla vydržia hodinu a pol až dve baterka, potom ich treba dať do krabicky v ktorej sa dobijú. Tá vysoká cena je asi kvoli dalsim funkciám čo majú a ktoré nevyužívam.
Mňa práve toto odrádza od nich. Už len keď si logicky vezmete že aké sú tie špunty maličké, v tom musí byť elektronika na bluetooth, samotný reproduktor, tak koľko miesta tam je na baterku? To veľká baterka nebude. Tak predpokladám že ako vraví slovakboy hneď sa to vybije. Dostala som smarthodinky a denne 3x nabíjať, to ma nebavilo. Nenosím. V konečnom dôsledku ste poradili aj mne, tým že ste mi iba potvrdili to čo som si aj myslela.
@sparrows tie co si poslala su na nabijanie len na kabel. Ak mas doma napriklad telefon + sluchatka tak je lepsia nabijacia stanica za par kc, kde to mozes v noci bezproblemov nabijat spolocne. Ale tie, co si postla, tie sa na nabijaciu stanicu dat nedaju. je to stary model. Ten novy ma v strede obalu gulicku - kt. svieti, tak vidis, ze sa nabija.
@kittykat22 ešte že si to napísala 😂 čiže lepšie je kúpiť tie novšie modely, hej? Napríklad tento, čo tu bol spomenutý https://sluchadla.heureka.sk/apple-airpods-3rd-...
Áno. Majú aj bezdrôtové nabíjanie.
@sparrows ano ano, to su oni. Prosim ta, ja som si takto kupila nabijaciu stanicu a šudlila som tam tie stare 1 generacne? 2 mesiace som fukala stanicu lebo som myslela, ci tam nie je prach, ako mi isli hodinky aj telefon len tie sluchatka nie. Otacala case, jazdila tam tymi sluchatkami po tej stanici hore dole ako idiot lebo som nevedela, ze treba novu generaciu 🤦🏼♀️😄 a stare sa tam jednoducho nabit nedaju
@sparrows inak pozeram, tie co si poslala maju uz novy dizajn. Ja mam 2 a 3 generaciu kt. vypada uplne rovnako - len jeden case ma gulicku a druhy nema. Ten novy uz ma krabicku nizsiu a sirsiu - je vidiet ze su ine. Uz ide kupit len bezdratove nabijacie puzdro. https://www.apple.com/cz/shop/product/MR8U2ZM/A... nejde uz ten isty stary dizajn 2 generacie
Ahoj 🙂 ja mám síce airpods pro , ale určite sa ti oplatia kúpiť 🙂 sú super , aj dlho vydržia na na nabitie . Ja som predtým tiež nemala na bluetooth toto su moje prve a nelutujem 🙂