Ahojte, aké máte skúsenosti s touto zubnou klinikou?
Potrebujem porobit zuby- kazy, implantaty a fazety. Ste spokojní s ich prácou? Vďaka
@lusiandela fazeta stojí 230€+40 Alebo 260+40. Neviem ale, aký je medzi nimi rozdiel.
@cernusik dakujem.
A taký mostik? Dá sa u nich aj na splátky? Počula som na nich len samu chválu, tiež sa tam chystám.
Ahojte, neviete aká je cena za kaz?
@dominika113 ja som mala 120 podľa rozsiahlosti
Ahojte,neviete prosím koľko stojí v Apolonii vyplnenie kanálikov (7 zub) pod mikroskopom?
@milkadk perfektný doktor,asi najlepší zo všetkých čo som zažila,no cena dokopy aj s rtg 460 eur😔.Robili mi dolnú 7,viac kanálikov musel vyplnit,asi 3?ani neviem.Bola som tam 3x a na 3x som aj platila.3D rtg a potom 2 rtg v kresle.Finančne čo sa týka zubov som už vyčerpaná .Čo by za to deti a rodina mohla mať.
Ak chceš niečo bližšie,kľudne sa pýtaj
@metoyou4 ja potrebujem rekonštrukciu už po jednej výplni, ktorú mi robil iný zubar už pred 10r.
Bola som v Apolonii v pondelok, zatial na prvom sedeni, 100eur. Budu potrebné ďalšie minimalne 2 sedenia po 2h.
Ale Dr.ma informoval, že to bude okolo 550e, ale že mi nezaručuje, že sa mu to podarí, ale 550e musim zaplatiť a potom sa uvidí, či mi aj tak neodporučí ten zub trhať.
Mam komplikovaný prístup do kanalikov :( ale chcela som to skúsiť aj keď na to pojde celá výplata a výsledok neistý :(
@cernusik ak mozem tiez sa pridam, zaujímala by ma cena faziet.