Aplikácia Tinder

12. jún 2021

Baby používate niektorá Tinder aplikáciu, dá sa cez to zoznámiť, či je to blbosť ? Ďakujem

felicita027
12. jún 2021

Tinder neviem ale na badoo si našla kamoška vzťah a už budú o chvíľu 2 roky spolu 😂

petamich
12. jún 2021

tak ako na kazdej zoznamke, najdes tam kadeco - obrn sa trpezlivostou voci dementom a ked to prefiltrujes isto sa tam najde zopar pouzitelnych 😃 kamosi sa mi cez tinder spoznali a uz sa aj vzali

conta22
12. jún 2021

moja mamina si tak našla manžela a kolegyňa priateľa s ktorým už spolu začali bývať 🤷🏻‍♀️ Niekedy to vyjde niekedy nie 😃

autor
12. jún 2021

@conta22 skôr som čítala že za skoro všetko pýtajú peniaze, úprimne v dnešnej dobe už týmto zoznamkam na internete neverím aj keď v tomto čase je ťažké sa niekde inde zoznámiť

kitycat
12. jún 2021

Tinder je skor taka sexzoznamka si myslim. Ta appka je dobra ze ti to hlada ludi v okoli. Ja som si nasla takto priatela, sme spoku tretim rokom, spolocny byt... Obcas sa to podari... Mala som tadial 3 rande...

lienka.7
12. jún 2021

Kamoska tam je a hlada... zatial sa z kazdeho vyklul len zaujemca o sex stretka 😎😎😎

janai1
12. jún 2021

U mňa nie tinder ale badoo a tam som našla vzťah, už sme 2 roky spolu

autor
13. jún 2021

@kitycat
@lienka.7
Ďakujem

autor
13. jún 2021

@janai1 a to badoo neni platene ? Lebo dnes su toe zoznamkove aplikácie skoro všetko platené?

janai1
13. jún 2021

Dá sa aj zaplatiť, ale ja som používala len tu free verziu

autor
14. jún 2021

@janai1 dakujem