Aplikácia pre deti do telefónu, aby celý deň nehrali hry

20. jún 2022

Ahojte, je nejaká aplikácia pre deti do telefónu, aby tam napríklad neboli cely deň na hrách? Mám 8 ročnú, nie nejaké väčšie dieťa :D ale dosť sa tohto obavám keď jej dám telefón. Alebo poradte mi nejaké dobre aplikácie, napríklad aby som vedela kde je ako keď mala hodinky. Dakujem 🙂

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
20. jún 2022

Deti maju telefony prevazne na hry... hlavne v tomto veku, treba s tym ratat... korigujes to tym, ze ten telefon proste beries alebo tam das casovy zamok... ja som skor za to, zobrat, odlozit, po prichode domov zo skoly (ked ho potrebuje na cestovanie) a dat napriklad hodinu pred spanim - rozumej - skolska taska zbalena, vecera zjedena, sprcha a pyzamo oblecene, zubky vycistene, ucesana o 19tej - moze do 20tej hry na mobile... aspon ja to tak robim zo synom (mal teraz 9), prakticky je to len "hracka", obcas telefonuje s babkou ci s nami, ale na to to vyuziva minimalne... appky maju nejake skolske (u nas Anton), to robime ale spolu, na tabletoch... nekupuj mobil s myslienkov, ze sa hrat nebude alebo to bude vyuzivat na ucenie...nebude... v tomto veku nie... u mojich starsich (12+16) uz samozrejme ano, tam ale telefon ani neberiem, oni proste "vedia" spravnu mieru odlozia to sami...

sense
20. jún 2022

Moja m'a časový zámok, ma hodinu denne

nika23t
20. jún 2022

Rodičovská kontrola, časový zámok. Nastavíš limit cez heslo a mas to pod kontrolou.

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
20. jún 2022

@yoo_saerom on nie, starsi tiez nie (vyslovene vymena informacii raz za cas kvoli treningom ci skole 😂 ), ale ono to bude aj tym, ze baby su ukecanejsie 😂

lusyyy36
20. jún 2022

A potrebuje 8 ročná telefon? Moja ma 7,5 a telefon nema. Ma tablet, ktorý dostala ako najlepšia ziacka v jazykovej skole. Hra sa na nom keď je doma,takže to viem ustriehnut, vacsinou aj tak pozera videa na youtube o zvieratach alebo tvorive videa

anjelicek26
20. jún 2022

@lusyyy36 moj dostal na 8 rokov... on sa lubi na vylete stratit ci nevystupit s autobusu tam kde ma 😂

lusyyy36
20. jún 2022

@anjelicek26 😂 moja chodi rano so mnou peso a poobede vacsinou s mužom na aute. Ale uz sla parkrat sama domov keď som bola chorá a zvladla to 🙏 a aj bez telefonu. Ale jasne,ze ked bude vacsia tak ho dostane, keď už bude zvladat aj na treningy sama chodit. Ale to si netrufam este, lebo by tiež asi zabudla vystupit

anjelicek26
20. jún 2022

@lusyyy36 moji maju 11km skolu, cez tri dediny, normalny autobus plny ludi, takze nic moc no... isiel par krat a s toho dva krat vystupil inde a aj tak som musela ist autom po neho, proste poklad 😂 Pritom brat v tom veku uz chodil kazdy den, ale syn je expert 😂 V skole sa im v zoo stratil nedavno, tak volal ucitelke, ze ju caka pri kase, ona bola rada, ze sa zorientoval... ako ano nemusia mat deti v tom veku mobil v drvivej vacsine pripadov..

lusyyy36
20. jún 2022

@anjelicek26 no ved jasne, keď to je tak ďaleko tak to je iné. Moja ma školu 1km, čo je fajn

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
20. jún 2022

@yoo_saerom ona ma 7 r tak snad to zvlada rsz za cas prist zo skoly bez mobilu

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. jún 2022

Dakujem za rady, skúsim to nejako ponastavovat, poskúšať čo by bolo najlepšie.. 🙂

alazala
20. jún 2022

Family link určite

mauduska
20. jún 2022

za mňa yourhour. super aj pre dospelých, vieš tam dať heslo, aby si nevedela zmeniť limit a ani ty nevieš limit zmeniť, keď si minie čas. Za mňa najväčší pomocník produktivity.