Ahoj, poznáte nejakú mobilnú aplikáciu na lacné volanie do zahraničia? Bez toho aby som musela byť pripojená na wi-fi.
Kľudne si aplikáciu predplatím, ak to bude cenovo lacnejšie.
Existuje taká jedna, využíva ju kopa ľudí, volá sa to telefón. Akoby sa mal ten hovor prenášať, keď to nepojde po žiadnej sieti? 🤦♀️
Ďakujem za všetky vtipné komentáre. Ale už som našla čo som potrebovala.
A áno existuje, len som nevedela ako sa volajú.
https://www.mojandroid.sk/lacne-volania-do-zahr...
Výhodou aplikácie však je, že na vykonanie hovoru nepotrebujete internetové pripojenie.
Samozrejme bambulienka25.
No ja neviem. Kolko stoji net na sk na mesiac?- u nas je flat 5-6 eur. To sa tieto appky absolutne neoplatia🤔 Nainstaluj whatsup, viber, messenger a mas neobmedzene volania do celeho sveta cez wifi...
@bambulienka25
áno, ale tie druhé sú bez internetového pripojenia. Už som to aj skúšala. Pokus byť vtipná vám dnes nevyšlo. Pekný deň.
Zaujimave, ze nieco take existuje a funguje na dost divnom principe. Ale skus si o tych aplikaciach trochu viac pogooglit, najma recenzie (v anglictine). Tie drobne, co na tom mozno(!) usetris, za to nestoja.
@bambulienka25
Ja nepotrebujem múdrovať, len som Vám chcela vysvetliť že niečo také existuje. A vy ste písali že neexistuje. Nabudúce nepíšte niečo ,čo nemáte overené.
Myslim, ze take nieco, ako popisujes, neexistuje. Bud volas cez internet, alebo vyuzivas sluzby nejakeho operatora. Ak nie je moznost pripojenia na wifi, treba si zaplatit mobilne data a volat cez internet.