Aplikácia na ukladanie sms

kviettky
26. nov 2017

Zaujima ma ,ci sa da v telefone nastaviť aplikácia,kde sa budu sms ukladať.Akože archivovat,myslim tym sms,ktore este len budu napisane,prídu a sa ulozia na kartu ,alebo neviem ako.Da sa to nainstalovat? Ak ano ako?Dakujem

lintu
26. nov 2017

"sms, ktore este len budu napisane" žiaľ asi nikomu neprídu :( to je zatiaľ príliš nereálna záležitosť

kviettky
autor
27. nov 2017

@lintu Preco by nemali prist?Ved sa napisu a sa odoslu normalne na cislo dotycnemu.No a ja by som chcela ,aby sa to pred vymazanim sms ulozilo.Dotycny si bude mysliet,ze sms je vymazal,tym padom ziadna stopa.Ale ona sa mu ulozi na telefon alebo kartu.Ano, kontrola telefonu.

lindusss2016
27. nov 2017

@kviettky
Tak to.by si snad vsimol, ze sa sms neda vymazat.... bud mu veris alebo.nie, ale podla mna kazde klamstvo.raz.vyjde na povrch

pininka
27. nov 2017

Pochybujem ze taka aplikacia funguje, ale su taki manici, ktori to vedia vytiahnut z mobilu, aj ked je to vymazane, ale to chce aby si ten mobil dala tomu cloveku a teda ten koho chces sledovat si to asi vsimne. Chapem ta,ale toto nieje dobra cesta, ked nieco robi, raz sa aj tak prezradi.

kviettky
autor
27. nov 2017

@lindusss2016 sms sa vymaze,ale zaroven sa ulozi.ta sms sa da potom cez rozsirene aplikacie pozriet.Pytam sa preto,lebo mne sa tak ulozili same spravy ,ktore som si vymazala.Pri podrrobnejsom studovani telefonu som na nich natrafila. Ale ako sa tam dostali to neviem.