Ahojte maminy
Chcela by som od Vas radu, mozno ste sa niektora s tym uz stretla.
Mam velmi dobru kamaratku, no bohuzial ma na hovno vztah ☹ uz jej nemam ako pomoct ☹
Svojho priatela velmi miluje ale bohuzial on je chorobne naozaj chorobne ziarlvivy. Az tak, ze do jej pocitaca nainstaloval aplikaciu, ktora si vsetko pamata...ake stranky navstivila, komu co napisala a bla bla... Neviete mi poradit ako sa tato aplikacia vola, nech ju moze odinstakovat?? Prosim
Nic ine nechcem vediet...
Diky moooc
Dakujem no historia prehliadaca to neni . 🙂
@lolinko ja na jej mieste by som neriesila aplikaciu ale chlapa. Teda nie chlapa, je to zakomplexovany chruno, kotry sa nikdy nezmeni a bude to s nim stale horsie a horsie. Ja by som riesila seba a to ako sa z neho cim skor vyliecit a ako od neho odist bez ujmy na zdravi. Aby sa tu raz nezakladala tema, Ziarilivy priatel ma zamyka doma... Pripadne v Ciernej kronike sme necitali Partner zavrazdil partnerku. Dovod ziarlivost.
Tvoja najlapsia pomoc, ktoru jej mozes poskytnut je dokopat ju k tomu aby konecne pretriezvela zo zamilovanosti do chlapa, ktory nestoji ani za tolko pozornosti (nie to este lasky) kolko za zlomeny nechet vojde...
Inac aplikaciu len tak lahko neodisnstaluje. Ak je taky pocitacovy eskamoter, ze to tam narval, musela by mat admin prava na PC, musela by poznat nastavenia nielen aplikacie ale aj Windowsu. To nie je len tak, ze v sprave alikacii spustis "odinstalovat"... Chruno si urcite dal zalezat...
Releaver keylogger 🙂
Pre istotu nech skúsi stlačiť naraz ctrl+alt+F9 a asi sa zobrazí okno... nemusí odinštalovať!!! Nech to tam pekne nechá a vymazuje len to, čo by pánko mohol využiť proti nej 🙂 aj to sa dá 🙂
Diiky moc 🙂
Tento vikend sa rozisli :-/ no uvidi sa, ci uz nastalo alebo nie...
@macamac
Nebola to nutna aktualna pomoc!!
Aj keby sa rozisli v ten den ako som to sem pisala, kazdemu to moze byt jedno. Ja som chcela vediet ci.sa tu niekdo nestretol s tou aplikaciou do pc. Nech si to moze vymazat z VLASTNEHO PC.
A sorry, ale kazdy ma nejake tajomstvo a chce aby to ostalo tajomstvom. A nech je to aj moj muz alebo priatel ale MOJ POCITAC ALEBO TELEFON JE MOJA SUKROMNA VEC A HRABAT SA V NOM BEZ MOJHO VEDOMIA JE TRESTNE!!!
Tak este raz dakujem vsetkym, co pomohli
Uz nie su spolu!!!
Ja som chcela vediet tu aplikacia, nech som o nie zas mudrejsia a nech mozem poradit aj kamoske.
Tak isto by ste vetci riesili aj technicke problemi, keby sa to stalo vam.
Kamoska dnes dala pc do servisu a tam jej vsetko spravia nanovo 😀
Tak este raz dakujem tym ktory poradili 😉
Noooo, toto má počítač štandardne nastavené, a volá sa to história. Nastavuje sa to v prehliadači (Ctrl+H),. Existuje aj inkognito mód. Ja mám Chrome prehliadač a ak by som potrebovala ísť na tajňáša na net (čo nemusím,) je to skratka Ctrl+Shift+N. V rohu sa zobrazí ikonka. Ak má k tomu ešte navyše apolikáciu, tak ju treba nájsť v programoch.