Chcem sa opýtať, či tam niekto bol, či sa tam oplatí ísť- zaujímajú ma hlavne detské knižky 🙂
Alebo ak je niekto z Leopoldova- mohol by vedieť. Vraj je to najväčší antikvariát v SR.
Dakujem za odpovede.
emanka, viem, že majú 300 000 kníh, aj že tam bol Schuster 😀 , ale moj manželík si myslí, že 90% kníh sú braky, kt.nikto nechce ☹ máme to ďaleko, tak potrebujem vedieť, či má dobrý výber det.kníh, somk maniak na knihy, velmi vela ich aj máme, takze keby mal super vyber, urobila by som mu tržbu 🙂
Milujem antikvariáty, pamatam kedysi v Prahe ako sme pochodili...
Takže myslis, ze detske ma tiež?
Viem, že tam má detské pre predškolákov a školákov, takže pre Emmku áno, ale či aj pre také malinké ako je Lea, neviem. No ale ja som tam bola asi pred piatimi rokmi, takže sa to mohlo zmeniť. A nemá tam len braky...skôr ide o to, že tam chodí málo ľudí a teraz mi niekto spomínal, že možno s tým už aj skončí, lebo sa mu to neoplatí...
A odkiaľ si?
z MT. Spojíme to cestou do BA, inak by ma tie knihy vysli pekne draho 😀
Pre Emmu chcem, ona je vasniva citatelka, nestacime kupovat a poziciavat knihy z kniznice, precita cca 10 tyzdenne 😀
to veru áno, cesta by bola drahšia ako nákup 😀
To je super, že Emmka tak veľa číta, keď tam pôjdete, tak jej kúp rovno aj na niekoľko rokov dopredu. Ako bude rásť, ty budeš len knihy vyťahovať z povaly 😉
Inak, v Leopoldove je výpadovka z diaľnice a od výpadovky je to asi 7 minút cesty do antikvariátu, takže aj keby tam tie knihy náhodou nemali, tak vám to ani nezaberie veľa času... 🙂
vdaka, Emanka, potom dam vedieť. Nasa Emma cita aj pri jedle, vsade 😵 vystupili sme v Chorvatsku z autubusu a za 2 minuty uz citala postojacky, kym sme tam cakali 😀 😀 😀 😀
zlatá Emmka 🙂
daj teda vedieť, ako ste pochodili, no a možno sa tu ešte niekto ozve, kto má aktuálne informácie 😉
si zlatá, Emanka 🙂 dám vedieť. Ujo bude mať radosť, ked mu vykupim knihy 😀
To veru áno, keď mu tam nikto nechodí 😉
nie je tu nikto z Leopoldova? 😒
Ja nie som z Leopoldova, ale byvame blizko, a v antikvariate som bola. A dufam, ze nekonci, este planujem nakupy... 😅
Je tam neskutocne mnozstvo knih, uplne kvantum. 😅 Je to dost neusporiadane, a ten pan tam nema ziadny pocitac (teda aspon minuly rok nemal), on sa v tom vie sam orientovat. Ja som tam nakupila vela knih, ale hladala som pre seba, tak neviem, ako je to s detskymi. Teda urcite ma aj detske, len treba hladat. Pripadne, ked mu dopredu zavolas, ze by ste chceli prist a mate zaujem o take a take knihy, vie ti ich pozried dopredu a nachystat, nam tak vtedy ponukal, ked sme hladali konkretne. 🙂
Mrkni si webovu stranku, za povsimnutie stoji hlavne fotogaleria, tam je vidno, aky je to chaos. 😅 🙂
mexx, vdaka. 🙂 stranku aj fotogaleriu som videla, ale chcela som vedieť, ci niekto videl aj vyber detskych knih, ci je z coho vyberat. Budem tam musiet asi zavolat. A ceny ma ake?
Ceny su rozne, zalezi od knihy konkretne. Vela knih bolo do 20 korun, niektore do 50. Ja som tam nechala nejakych 500 korun, ale isla som domov s obrovskou krabicou plnou knih. Som sa smiala, ze v knihkupectve by som si za 500 kupila maximalne tri knihy, aj to len mozno... 🙄
Ma aj vela detskych knih, len sa to v tom chaose tazko hlada. A zalezi od toho, co presne chces, nejake nove knihy asi nema... 😕
nové práveže nie! 🙂 milujem staré knihy 😉 akože chaos? on to nemá podľa kategórií? 😀
No jasne, ze ma. Akurat su tie kategorie iba v jeho hlave. 😀 😉
😀 nestraš, na fotkách vidno, že má kategórie na takých tabuľkách.
Babula, v stredu ideme k našim do Leopoldova, respektíve ideme do TT a u našich nechávame malú, takže ak budeme stíhať, môžem ti tam behnúť a spýtať sa a omrknúť to. Ale nič nesľubujem, neviem, ako na tom budeme s časom a vieš, ako je to cestovať s dieťaťom 😝
Ale mohla by si mi dať nejaké inštrukcie, na čo sa mám pýtať, vek od-do, žánre, spisovateľov...čokoľvek...
emanka, píšem IP
ja som tam bola pred viac ako 10 rokmi 🙂, aj som veru zabudla nan, nebyt tejto temicky. ale chaos tam bol, to si spominam 🙂 hlavne tie socialsisticke umelecke diela...
tiez som zvedava, ci to este funguje.... stary pan vedel kde co presne ma... teraz neviem ako to je. bola by to skoda zavriet....
ahoj babula 🙂
ja som z Leopoldova, síce už tam nebývam, ale chodievam tam k našim. V antikvariáte som bola niekoľkokrát, ale to už je dávnejšie...a má tam milión kníh, aj detské, ale aké, to fakt neviem. Ja som si tam kupovávala pre seba knižky a má tam úplne všetko, staré aj nové... 😉
PS: Keď som ešte bývala u našich, tak tam bol aj prezident Schuster, v tom antikvariáte 😲