Antikoncepčné náplaste a libido

jkroc
23. máj 2018

Ahojte uzivam uz dlhe roky HAK a moj problem je ze sa mi uplne vytratila chut na sex a po novom sa pripojilo aj spinenie. Lekarka mi vcera predpisala nove tabletky Yaz ale podla toho co som citala na internete to bude s touto este horsie ako predtym. Preto som zacala uvazovat nad antikoncepcnymi naplastami, skusali ste to uz niektora? Pomohlo vam to na libido? Najradsej by som vysadila vsetko ale kedze som alergicka na kondom tak nemozem

sylvia36
23. máj 2018

Ahoj, ja už roky rokúce používam náplasť Evra. Som s ňou maximálne spokojná a nemám pocit, že by znižovala libido. Dokonca som pri nej aj slušne schudla (nevravím, že z nej), ale snažila som sa o chudnutie a šlo to aj popri nej. Ja som maximálne spokojná. Na každý organizmus ale HAK pôsobí inak, treba vyskúšať.

szana
23. máj 2018

@jkroc Ahoj, ja som bola na HAK 10 rokov a az ked som ju vysadila som zistila, co je to "mat chut na sex" uz sa k nej nevratim, ani keby co bolo, znicila mi roky sexualneho zivota a ani som to netusila. Po porode som si dala teliesko, ale to nebolo bohvieco, to nam zas pri sexe zavadzalo 🙂 neviem ani ja ako to budem teraz po 2. porode riesit.

jkroc
autor
23. máj 2018

ja si tiez pamatam aky bol sex pred tym nez som brala hak a to sa neda porovnat s tym co je teraz ked to beriem. Preto chcem vyskusat tie naplaste, pocula som na to dost dobre ohlasy.. len teda dufam ze to bude dobre aj ked prechadzam z tabletiek

kahanikova
23. máj 2018

@jkroc ak si alergická na latexový tak sa vyrábajú aj z iných materiálov stačí popozerať na nete je toho kopa

janulka2811
23. máj 2018

Ja som náplaste používala vysse roka.
Po dlhšom čase,ako som ich lepila,som mala na tele veľmi škaredé fľaky od náplaste,ktoré sa ťažko hojili.No a dokonca som cez náplasť evru otehotnela a dozvedela som az v 10.tt ... 😆 👍 keďže MS som mala normalne a ziadne príznaky neboli .
Dnes mám našťastie zdravú a krásnu dcérku 😊