Kočky prosím vás, ak ste niektorá užívala HAK aj na liečbu akné, tiež sa vám zo začiatku užívania najskôr veľmi zhoršila pleť? Tabletky beriem len 8 deň, ale už druhý deň, čo som sa veľmi vyhádzala.
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
@malinka158 no ja mám Belaru a takú zlú pleť som ešte nikdy nemala teda.
@danielka2011 ja som mala Belaru a vôbec mi nesadla ... Mňa veľmi Závodnila a pleť sa mi po nej ešte viac zhoršila ako som ju mala . Potom mi ju vymenil a s mnou som bola veľmi spokojná len ako som ju vysadila tak som mala neskutočne škaredú pleť a ešte stále mám (kvázi ja som ju brala kvôli zdravotným problémom ) ....
@danielka2011 zlepsilo sa to? aj ja mám belaru a uz 2 mesiace plet stale zla mozno aj horsia ako predtym
@terezka717 ahoj áno treba vydržať. Tak po 3 mesiacoch sa to zlepšilo. Pomohla mi ale aj kozmetička mi to vyčistila a mala som kľud.
@danielka2011 Ďakujem, upokojilo ma to lebo vážne si už neviem dat rady. Tak teda len čakať!
ja som uzivala a velmi mi to pomohlo... treba to ale brat dlhsiu dobu nez sa dostavia vysledky 🙂
Ja som brala Vreyu. Mne sa plet velmi pekne upravila. A nie na zaciatku sa mi nezhorsila.