Antibiotiká na akné?

lucikc20
2. jún 2019

Ahojte, mam 20 r. a chcem vás poprosiť, aké skúsenosti s celkovým i(tabletkami) antibiotikami na akné ? dakujem za každú radu/pomoc/skúsenosť

wewe4
3. jún 2019

Ja by som išla do antibiotík až, keď už naozaj nič iné nezaberie.
Aj keď chápem, že na trhu je teraz príliš veľa "zázrakov" a nevieš, čo ti pomôže..je to individuálne. Ale aj tak by som nešla do antibiotík.
Celkom to rozvracia vnútornú mikroflóru, po čase sa tu nabalia žalúdočné problémy atď. To ma vplyv negatívny vplyv na celý organizmus 😞
Sesternica mala fakt, že veľké problémy s týmto.
Dlhodobo pije aloe gél a potiera propolisovym kremikom a vidno rozdiel.
Nájdem link a môžem ti ho poslať, ak chceš

ina009
3. jún 2019

ahoj, mne sa začalo tvoriť príšerné akné po vysadení antikoncepcie a nepomohlo mi nič iné ako po roku návšteva kožnej, ktorá mi dala antibiotiká a tie mi v podstate za 4 týždne veľmi pomohli no po pol roku sa mi znovu začína tvoriť akné tak rozmýšľam, že kožnú znovu navštívim.. Je to hrozné s tými hormónmi ...

petra_ko
4. jún 2019

@lucikc20 Ahoj aj ja som mala akné, antibiotika sú hnus, brala som aj kortikoidy, velmi nepomohlo. Známa mi ale poradila niečo na očistu tela, saponíny, beriem ich druhý mesiac a musím povedať, že je to omnoho lepšie, netvoria sa mi už nové vyrážky. Tak som z toho nadšená 🙂. Ide o saponínový prípravok diamond yacca sa volá. Fakt pomáha, teším sa a to som pochodila kopec lekárov a aj alternatívne veci som skúšala, diéty a nič nezaberalo, až tu vidím zmenu k lepšiemu.

kittykat22
5. jún 2019

@lucikc20 zynerit mi velmi pomahal. Je to atb na 30 dni - v baleni je roztok a prasok.

eliska13
5. jún 2019

@lucikc20 chodíš ku kožnej a pravidelne na kozmetiku čistenie?ak áno išla by som do ATB, ak nie zatiaľ nie
Základ je čistiť, obmedziť mliečne vyrobky

iveta7677
5. jún 2019

@lucikc20 zinerit sa to vola, antibioticka voda na tvar velmi to pomaha

nika3136
5. jún 2019

Pomáhali, po vysadení sa mi pleť zas zhoršila

veva011
5. jún 2019

Ja by som ti odporučla antibiotickú mastičku na akné- Duac gél. Za mňa je to určite jeden z najlepších prípravkov na akné. 🙂

kamilkak
6. jún 2019

Brala som Aknenormin od možnej lekárky predpísaný,pomohol( 8 mesiacov)

kamilkak
6. jún 2019

*koznej

andrea1235356
9. jún 2019

Ked ti nič nezaberá skús tu antikoncepciu . Poznám kamošku ktorá mala rovnaký problém a pekne jej akné zmizlo ale zas poznám kamošku ktorej to zas vôbec nepomohlo. Za vyskúšanie nič nedáš . 🙂