Anorexia, photoshop alebo perfektná postava?

2. sep 2022

Nasla som toto kdesi na nete a muži tam slintali ze úžasná postava. Mne to príde ze je pas neumerny k bokom bud je to upravene alebo strašne nezdravé. Podľa vás real foto?

bessie12
2. sep 2022

podla mna to je upravene photoshopom

estrella5
2. sep 2022

Photoshop alebo zásah chirurga... A chlapom dobre šibe keď slintajú nad týmto 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

nairia
2. sep 2022

jasny photoshop

michu_
2. sep 2022

😅🙄 jasne,ze PS

zobaka
2. sep 2022

jasne, ze upravena fotka, zena s takym pasom by nemala take bočiska 🙂

mima999
2. sep 2022

len blazon si može myslieť, že toto je reálna a "úžasná postava " čo je veľa, to je moc aj na photoshop :D

lindous
2. sep 2022

Aj ja si myslím, že jasne upravené ... och a muží, ktorí trávia čas tým, že na internete komentujú ženské postavy zvrhlými poznámkami sú špeciálna vzorka, po ktorých obdive normálna žena podľa mňa nemôže túžiť ...

pinkgirl
2. sep 2022

Anatomicky je to nemožné - to by musela podstúpiť operačné odstránenie spodných rebier. Áno v minulých storočiach mali ženy "osí pás", ale bol dosiahnutý sťahovaním korzetom. Takže je to fotomontáž.

elementissa
2. sep 2022

Jasné, prirodzenosť sama 🤣🤣🤣🤣 dobre nepodarený photoshop 🤣🙈

0silvia0
2. sep 2022

Vyzera to divne, do pasa velkost 36 a od pasa dolu velkost 42😀

tannja
2. sep 2022

@zobaka ani take hrube nohy

lintu
2. sep 2022

Perfektná postava? Toto? No ok... 😕
Najskôr by ju zlomilo, keď sa predkloní.

babydesire
2. sep 2022

Upravena fotka,takych je plny instagram...mozno v reale vyzera uzasne a chlapy nad nou aj ozaj slintaju, ale ak by takto vvreale vyzerala,tak sa skor pogrckaju...kazdy, ver mi...chlapy su v nieco ako niektore zeny = chcu zapadnut v dave,tak mnohy chcu to co si myslia ze chcu aj druhy

janetinka27
3. sep 2022

otrasny photoshop 😀 keby mala hentaky driek, z coho by vychovala tie stehna 😀

matovicova
3. sep 2022

Nejde ani tak o chuducky pas, ale o tvar presýpacích hodín

anonymous87
3. sep 2022

Sorry, ale toto je desive, nie pekne 😱

macikovaiveta
3. sep 2022

Fuj

cecilia29
3. sep 2022

....ale postel si neustelie

anonymous87
3. sep 2022

@cecilia29 😂😂😂👍👍👍👍👍

cubo2
3. sep 2022

Je pravda, že mužom sa páči užší pás a širšie boky, ale táto foto je extrém, je zjavne upravená. Ale všetko s mierou, niekde som čítal, že ideálny pomer je zhruba 0.65 až 0.7:

svetlonos
3. sep 2022

Zeny, ktore si daju vyoperovat rebra, mozu dosiahnut taky stihly pas. Ale VZDY musia nosit korzet, inak by ich v tom pase zlomilo. Hovorila o tom zena, ktora taky „ osí driek“ mala. Zooar rebier prec, velke prsia ale korzet do konca zivota. Des a hroza. Slintaci nedokazu rozoznat realitu od fantazmagorie.

petkavka
3. sep 2022

Autorka sa mohla trochu potrapit a dat nieco trosku realistickejsie- SU fakt baby kde clovek uvazuje ci to je realne .... Toto je mrhanie diskusie :/

barborachors
3. sep 2022

Podla mna je to uplna realita, aku stretnes na ulici, mhd, v robote... bezny zjav

petkasaurus
4. sep 2022

Mohla aspon za sebou ustlat, ale to uz by bola vidno zahnuta postel z photoshopu.