Nasla som toto kdesi na nete a muži tam slintali ze úžasná postava. Mne to príde ze je pas neumerny k bokom bud je to upravene alebo strašne nezdravé. Podľa vás real foto?
Photoshop alebo zásah chirurga... A chlapom dobre šibe keď slintajú nad týmto 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
jasny photoshop
😅🙄 jasne,ze PS
jasne, ze upravena fotka, zena s takym pasom by nemala take bočiska 🙂
len blazon si može myslieť, že toto je reálna a "úžasná postava " čo je veľa, to je moc aj na photoshop :D
Aj ja si myslím, že jasne upravené ... och a muží, ktorí trávia čas tým, že na internete komentujú ženské postavy zvrhlými poznámkami sú špeciálna vzorka, po ktorých obdive normálna žena podľa mňa nemôže túžiť ...
Anatomicky je to nemožné - to by musela podstúpiť operačné odstránenie spodných rebier. Áno v minulých storočiach mali ženy "osí pás", ale bol dosiahnutý sťahovaním korzetom. Takže je to fotomontáž.
Jasné, prirodzenosť sama 🤣🤣🤣🤣 dobre nepodarený photoshop 🤣🙈
Vyzera to divne, do pasa velkost 36 a od pasa dolu velkost 42😀
Perfektná postava? Toto? No ok... 😕
Najskôr by ju zlomilo, keď sa predkloní.
Upravena fotka,takych je plny instagram...mozno v reale vyzera uzasne a chlapy nad nou aj ozaj slintaju, ale ak by takto vvreale vyzerala,tak sa skor pogrckaju...kazdy, ver mi...chlapy su v nieco ako niektore zeny = chcu zapadnut v dave,tak mnohy chcu to co si myslia ze chcu aj druhy
otrasny photoshop 😀 keby mala hentaky driek, z coho by vychovala tie stehna 😀
Nejde ani tak o chuducky pas, ale o tvar presýpacích hodín
Sorry, ale toto je desive, nie pekne 😱
Fuj
....ale postel si neustelie
@cecilia29 😂😂😂👍👍👍👍👍
Zeny, ktore si daju vyoperovat rebra, mozu dosiahnut taky stihly pas. Ale VZDY musia nosit korzet, inak by ich v tom pase zlomilo. Hovorila o tom zena, ktora taky „ osí driek“ mala. Zooar rebier prec, velke prsia ale korzet do konca zivota. Des a hroza. Slintaci nedokazu rozoznat realitu od fantazmagorie.
Autorka sa mohla trochu potrapit a dat nieco trosku realistickejsie- SU fakt baby kde clovek uvazuje ci to je realne .... Toto je mrhanie diskusie :/
Podla mna je to uplna realita, aku stretnes na ulici, mhd, v robote... bezny zjav
Mohla aspon za sebou ustlat, ale to uz by bola vidno zahnuta postel z photoshopu.
podla mna to je upravene photoshopom