Ahojte, zaujimalo by ma, aky mate nazor na terajsie moznosti pouzivania telefonu/internetu? myslim tym konkretne rezim inkognito, ci uz na spravy, prehliadac, alebo celkovo si nastavit anonymny rezim a nic vam telefon neuklada do historie z toho, co v tom rezime vykonate. dalej aj moznosti inkognito sprav na mesindzri , vytvaranie tajnych/skrytych albumov na fotky atd.
Nieco uklada telefon (inkognito rezim asi zabezpeci ze v telefone je oddelene konto kde sa nic neulozi). Ale veci uklada Google aj ked mas inkognito rezim ci ine firmy a tiez poskytovatel tvojho internetu uklada vsetky adresy kde ides vedome ci aplikacie sa niekde pripajaju ani o tom nevies. Co sa tyka zabezpecenia telefonu tak do zakryptovaneho telefonu sa ti nik nedostane.
@cocolino234 "Čo sa týka okna inkognito, tak ja ho využívam každý deň už od základnej školy a to vždy, keď sa niekam prihlasujem, aby nikde neostávali moje prihlasovacie údaje" - to sluzi len na to ze by stranky kam ides nemali moznost ziskavat krizove infomacie - napriklad ak maju prihlasovanie cez Facebook tak ta tam automaticky nebude vediet prihlasit lebo tie udaje nebudu dostupne.
Ale nijakym sposobom to nebrani tomu ze tie stranky si ulozia tvoje prihlasovacie udaje. Nezabrani to vidiet stranke odkial si, aku mas IP adresu atd...
Co sa ti nepodarilo dostať do chlapovej historie?
A prečo sa skrývaš za anonym?
To kde je ten inkognito režim? 😃🤭