Anonymná sms😁

scandinavia
9. sep 2023

Ahojte zienky, hladam medzi vami ochotnu dobru dusicku, ktora by bola taka zlata a poslala by jednu anonymnu sms zo svojho cisla jednemu chlapovi🤣🙈 ide o to, ze lubi moju kamosku, aj ona jeho..ale je to medzi nimi velmi domotane..
Ja by som mu rada dala nevinne echo, kde sa bude nachadzat ona v jeden vecer, keby jej chcel prist zablahozelat k narodkam😝 len nemozem z mojho cisla, ani zo ziadneho znameho, lebo sa vsetci pozname a hned by vypatral od koho to je a tym padom aj ona a bolo by zle🤣

janai1
9. sep 2023

@scandinavia co mate 13 preboha 🤦‍♀️
posli cez net alebo si nastav súkromné číslo a vybavené

226lenka
9. sep 2023

@scandinavia a ty máš 38 rokov a dieťa? Takto sa správajú pubertiaci

scandinavia
autor
9. sep 2023

@janai1 ako?😆 neviem o ziadnych takychto funkciach.
To sa da?

scandinavia
autor
9. sep 2023

@226lenka no predstav si ze ano😊 a vacsinou sa so mnou ludia nenudia..a snad sa nebudu nudit ani ked budem.mat 58

martinkatinka
9. sep 2023

No z tohto veru nic nebude. Bud sa budu správať normalne a budu komunikovat alebo jednoducho nic....
To co je za blbost, ze z cudzieho (neanonymneho) cisla sa bude posielat "echo". 🙈🤷

vkatush
9. sep 2023

@scandinavia
Čau Juro, len taká informácia, ktorú môžeš/nemusíš využiť, Jarka bude mať narodeniny a oslavovať bude v našom obľúbenom bare Modrá lagúna v sobotu o 19tej. Isto by sa veľmi potešila, keby si sa "náhodou" zjavil.
S pozdravom a anonymne (pssst), Zuza

katka2602
9. sep 2023

Vážne si myslíš, že niekto použije svoje číslo, aby úplne cudziemu napísala sms? A ak bude dotyčný volať tak čo? Povie joj prepáčte, to len jedna žena na MK povedala, aby som vám napísala, ja ju ani nepoznám. 🙆‍♀️🙈. Kúp si kartu za 4€ a môžeš mu napísať 😉 Hoc teda úprimne, aj keby mne osobne prišla taka sms od cudzieho človeka, vôbec ale vôbec by som ju nebrala vážne.

januska12323
9. sep 2023

Veď mu napíš ty a potom to zahraj, že si sa pomýlila. Žiadna veda.

scandinavia
autor
9. sep 2023

Ďakujem dievcata🙏 nasla som tu osobku ktoru som potrebovala a je to vybavčo😝 krasny vecer vsetkym

onedaynick
10. sep 2023

"vybavčo" 😨

zuzanockamt
10. sep 2023

@onedaynick To bude ten typ, ktorý s kamkou cez Vianky ide na dovču. 🤭 A má vybavčo 🤦. Otras.

danica2711
10. sep 2023

@scandinavia pubertálny nápad, pubertálne vyjadrovanie... asi by bolo dobre dospieť

mirkam3
10. sep 2023

@scandinavia ja sa hlásim - pošlem mu rovno aj link na tuto diskusiu, nech si to chlap(ec) ešte premyslí 😂🙏.

katka2602
10. sep 2023

@mirkam3 🤣🤣🤣🤣🤣

michellemary
10. sep 2023

Moja kamoška zavolala z našej pevnej linky chalanovi, že: Čau, páčiš sa mi. 🙂 Mali sme 14, a presne k takému veku táto detinskosť patrí.

scandinavia
autor
10. sep 2023

@zuzanockamt odbavit sa potrebujes aby si sa citila dolezito?🙂 posluz si moja ak ti to dobre robi..😄

scandinavia
autor
10. sep 2023

@danica2711 😅 dakujem, ja som takto ok a myslim ze aj moje okolie😄