ahojte všetky maminy, tehuľky, ocinovia, babky, dedkovia.....všetci.
Poznáte Míľu pre mamu ???? ktorú pravidelne organizuje Únia materských centier po celom Slovensku?
Myslíte si, že je potrebné/prospešné verejne si celospoločensky pripomínať materstvo? jeho poslanie? potreby mamičiek a mladých rodín???
Plánujete sa zúčastniť symbolickým prejdením 1 míle spoločnej oslavy materstva ? Tešíte sa na to ?
- za všetky odpovede Vám vopred ďakujem 🙂 😉
áno,áno, áno 🙂 teším sa 🙂
to je ten pochod s kočíkmi?
aj peso mozme ist? 🙂
jéééj baby, ja to nepoznám, ale páči sa mi to, môžete mi to bližšie opísať? a hlavne, kde sa to bude konať? dík moc 😉
Bývava to obvykle na Deň matiek a vo viacerých mestách 😉 dá sa ísť pešo, s kočíkmi, nosičmi... hoďte do googlu...
ja som este neabsolvovala, ale tento rok sa tesim 🙂
teda, ak nepoznate, alebo hladate ifo, kuk tuto:
http://www.materskecentra.sk/mila_2009/mila-pre...
Matka,
pocula som o tom, aj by som rada šla, ale DOFRASA, preco v PO nie je jedno jedine materske centrum, ktore by to organizovalo??? 😠
ahojky, mi s malou sa uz moc tesime na milu:Dlen dufam, ze budetak krasne ako doposial. 😲
jaj,,,dievčata zujímave,,,ked bude pekne tak pôjdeme ,,,nie?
fajn,,,mame aj vebovu 🙂 adresu
poznám túto akciu, páči sa mi. Minulý rok sme sa zúčastnili po prvýkrát, dúfam, že aj tento rok sa symbolicky prejdeme 1 míľu 🙂 . Už sa teším.
a poprad tam zase nie je? ☹
Ahojte, prave som nasla, ze aj v PB sa pridavaju, a budem tam prave ten vikend na chate, takze sa urcite pridame, ked nie tam, tak v Nr 😉 skoda, ze SA alebo GA by nam boli blizsie...
my odkedy mame deti, chodime kazdy rok... 🙂
ospravedlnujem sa, nasla som aj SA aj GA v zoznamoch ucastnikov, asi sa zaobidu aj bez podpory samospravy... takze si mozeme vybrat, kam pojdeme 😉
Milu pre mamu poznam, este som sa nezucastnila, ale tento rok to napravime v BB 🙂
A ci je to prospesne? Hm...ako pre koho. Myslim, ze kompetentnym mozme pripominat co chceme, ako chceme, aj tak sa tie pripomenutia k nim dostavaju nejako oslabene a efekt to neprinasa. Ale akcia je to pekna 😵
Ci je tato akcia prospesna? Urcite ano, ale kompetentni si nas budu vsimat asi az na buduci rok (volebny), hlavne ak bude dobra ucast. Vladne strany sa budu obzerat po potencialnych volicoch a mozno si konecne uvedomia, ze nech je volic robotnik v automobilke, ucitelka alebo zivnostnik, stale je to tatino a mamina z rodiny, kde su skor alebo neskor male deti alebo vnucata... a tak si zacnu vsimat aj nas a detske ihriska dostanu prednost pred parkoviskami 😉
dal by Boh, ze by tak bolo, ale mam pocit, ze uz roky sa pre maminy tu na SK robi velke....Akoby sme my nevychovavali buducich volicov...
my sme boli aj minulý rok a aj tento sa chystáme. 🙂
neznám