Ahojte, volalo mi dnes slovenské číslo +421901969236 a ked som zdvihla ozval sa po anglicky hovoriaci automat, ze ide o hovor zo slovenského ministerstva ozbrojených síl lebo zaznamenali podozrivu aktivitu....dalej uz neviem lebo som sa zlakla a vypla to. Zaregistrovala som, ze boli dávnejšie falošné hovory z Microsoftu ale tam boli zivi ludia co volali, nezachytili ste niečo podobné? Je mi jasne, ze ide o podvod, len sa bojim ci mi to mohlo aj nieco strhnúť z paušálu? Ďakujem
@bessie12 Ani ja nezvyknem, ale darovala som na nete detské veci a pani mi mala volat lebo maly spal aby nezvonila. Tak som si automaticky myslela, ze to je ona ked slovenské číslo 🤦
aha, takt o chapem. A nemas jej telefonne cislo ? Mozno by bolo lepsie, keby sa ozvala smskou.
Ahoj, mne sa stalo pred chvíľou to iste len iné číslo, tiež som výplata no ja blbá som potom skúsila volať naspäť a bola tam obsadzovacia linka…
@natalusiiik Tak hádam nám to žiadne poplatky z paušálu nevezme 🙏
@bessie12 odteraz sa veru budem asi tak dohadovat na smsky 🤦
A ja zhodou okolnosti organizujem akciu kde budú mať predvadzacku aj príslušníci PZ SR tak som si myslela že mi volali ohľadom toho preto som potom skúšala volať naspäť 🤦♀️🤷♀️
Mne volali z cisla 0915 363 203 vcera. Tak uz som blokla. Normalne , ked som na pc, hned overujem cisla na nete...
preto cudzie cisla nedviham. Pretoze vo vacsine pripadov sa jedna o podvod.