Anglicka zakladna skola

ajka_h
6. jan 2020

Ahojte. Chcela by som Vas poprosit o radu. Planujem sa prestahovat nazad na Slovensko aj s mojimi chlapcami 8r a 6r. Chodia do UK skol a velmi by som ich chcela ich dat do ZS co najblizsie tomu co boli zvyknuty v UK. Mate niekto skusentosti s Anglickymi ZS v Bratislave, Trnave,..BIS su nad moj rozpocet, ale pozerala som Beest v Trnave, Galileo, gymnaziumceska alebo king school? Pripadne mate niekto skusenost ked ste sa prestahovali ako to deticky zvladali? Dakujem! a.

deedol
6. jan 2020

osobnu skusenost nemam (nemam este take velke deti), ale zo skusenosti znamych - galileo nic moc, ale gym ceska vraj v pohode. ked budu starsi, tak IB na GJH je vraj na dobrej urovni.

loginexistuje
6. jan 2020

Besst v Trnave je najlepsia z toho co pises

ajka_h
autor
6. jan 2020

dakujem krasne kocky.Ja som rozmyslala na Beest s tym ze by sme sa usadili niekde v dedinke pre Trnave. Paci sa mi ze tam je menej deticiek v triede. Moj starsi sa velmi tazko prisposobuje tak sa snazim najist miesto kde budu stastni. Dakujem krasne

loginexistuje
6. jan 2020

@ajka_h ja len dodavam osobne skusenosti mam zo ZS ceska a potom dcera presla do besst tiez sme v dedinke pri trnave a kamoska ma zasa v galileo
ako moja je uz tretiacka na gymku nie je lacne ale my sme velmi spokojni

ajka_h
autor
6. jan 2020

@loginexistuje Dakujem velmi pekne. Som velmi rada ze sa tvojej dcerke paci aj za dobre skusenosti. Ja budem na mojich sama a strasne by som chcela aby sa im v skole pacilo. dakujem moc.

anesim
6. jan 2020

@ajka_h besst sa plati okolo 400 za mesiac, ak su tam dve deti a viac tak ten druhy ma nejaku zlavu

loginexistuje
6. jan 2020

hej cca 400 mesacne plus 150 jednorazovo na dieta plus obedy druzina uniformy a rocne prispevok na ucebnice druhe dieta ma 25% zlavu z poplatku na studium ale stale lacnejsie ako ine v BA

ajka_h
autor
6. jan 2020

@loginexistuje je to dost ale podla mna najlepsia investicia je dobra skola. Dakujem moc za info. Velmi mi to pomoze.x

lilimili
25. feb 2020

Ahojte mamicky,
Chcela by som sa spytat ci na spominanych skolach (Kosicka, Galileo, Besst) mate skusenosti s tym ze vam dieta zoberu do 1. rocnika v 5 rokoch.
Anglicky system je posunuty o rok skor. preto ta otazka.
@ajka_h prepokladam ze 6r. a 8r. su v anglicku v druhom a stvrtom rocniku, ale na slovensku je to prvy a treti.
Si pripravena ich dat o rok nizsie, alebo sa da deti presunut do toho isteho rocnika?
My sa tiez planujeme stahovat, dcera ma 4r. a je pripravena zacat nulty rocink a o rok by sla do 1. rocnika, ale na slovensku beru deti od 6r. bojim sa za sa bude v skolke nudit a kym sa do skoly dostane bude uz ela veci vediet a moze sa nudit.
Dakujem

lea20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykm
6. okt 2020

@ajka_h Ahoj, Citam komentare. My tiez planujeme prist na Slovensko. Moje dceri su 7& 9 ako sa chlapci prisposobili? Isli ste do tej anglickej skoly alebo do Slovenskej 'statnej' . Uz teraz panika ze ako to tie moje dve zvladnu!!! Dakujem za odpoved.

ajka_h
autor
28. nov 2020

@kittykm Ahojky. ja som stale v UK kitty. korona to nejako vsetko skomplikovala. inak moji chalani su tak isto ako vase kocky 7 a 9 su Y3 a Y4 teraz. je tostres ale urcite to zvladnete. ale je to ako vravis stres take to rozmyslani o 3tej rano je najhorsie -) deticky su flexibilne len nam to trha srdce hlavne ked su stastne v skole.

jnkls
14. jan 2022

cauky vsetci 🙂 ja tiez planujem zobrat dcery na slovensko (6 rocna a 8 rocna - jedna je v kindergarten an druha je v druhej triede v USA) neviete nahodou o nejakej skole v strednom Slovensku? Ja som kedysi byval nedaleko Popradu a bol som v skole v Banskej Bystrici.... Baby nerozpravaju po slovensky tak hladam nejaku anglicky hovoriacu skolu a dufam ze by sa naucili rozpravat po slovensky po skole a v kruzkach.

noonna
15. máj 2022

@ajka_h
Ahoj. Vraciam sa k tomuto prispevku kedze sa o par mesiacov stahujeme z UK do Bratislavy a hladame kvalitnu materksu skolku v AJ, aby dcerka nezabudla rozpravat. Uz ste sa prestahovali? Ake mate zatial skusenosti?
Dakujem!