Andrea Saky - vykradnutie auta

26. okt 2024

Ahojte sledujete niekto Andreu Saky? Videli ste v jej storkach to vykradnutie auta? Čo si o tom myslite? Príde vám to ako fake ? Ja som zdesená ak to nieje fake ako sa môže niekto takto ľahko dostať niekomu do auta??

autor
26. okt 2024

Ešte poviem že nemá žiadne staré auto ktoré sa dá ľahko otvoriť ale docela nové Maserati

ariannazara
26. okt 2024

Akurát som to pozrela, akože to normálne ako otvorili? Ja ze okno rozbili a to riadne otvoril. Ako je to možné?

dadis
26. okt 2024

@ariannazara Bezkľúčové odomykanie a štartovanie automobilu je veľký trend. No tak ako je pohodlný pre vodiča, je pohodlný aj pre zlodejov áut. Stačí im totiž zariadenie, ktoré predĺži signál kľúča. Systém auta si myslí, že majiteľ je nablízku, a tak dovolí otvoriť dvere a naštartovať.

autor
26. okt 2024

@ariannazara ja neviem úplne v prdeli som z toho ako jednoducho sa dá vykradnúť auto..
jedine čo dúfam ze to je fake ale zase načo by to robila tvrdi že jej naozaj zmizli veci… takže asi to bude reálne
Keby nejaké staré auto nepoviem ale toto? Si otvorili jak keby majú vo vacku kľúč

dadis
26. okt 2024

@ariannazara Prijímač signálu – väčšina áut má stály kód. Zlodejovi stačí tento kód raz zachytiť a vytvorí si tak vlastný kľúč, ktorým sa dostane do auta. Okrem prijímača signálu existuje aj rušička signálu. Vecička proste nepustí signál od kľúča k autu a keď si to vodič nevšimne, má smolu. Jeho auto totiž zostalo otvorené.

autor
26. okt 2024

@dadis to je masaker fakt… ešte že jej to auto neukradl…

dadis
26. okt 2024

Tebe sa este nestalo, ze v nakupaku ti neslo zatvorit auto? Kedysi tak na velkych parkoviskach vyckavali a rusili signal, aby ludia "zabudli" zatvorit svoje auto.

autor
26. okt 2024

@dadis nie mne sa to ešte nestalo teda.. fuh normálne zle mi je čo sa robí v tomto svete
A to takto ľahko vedia to auto aj ukradnút keby chceli?
Dúfam že ich dopatraju vraj ukradli aj platobnú kartu ktorou platili

rozculena
26. okt 2024

toto sa stalo kamoške pred x rokmi,a tu sa nad tým niekdo teraz čuduje?

rozculena
26. okt 2024

keď je sprostá....načo si necháva drahé veci v aute....

dadis
26. okt 2024

a z coho ti je zle? odjakziva upozornuju, ze si nemas ziadne cennosti nechavat v aute...kym to ludia budu robit, dovtedy budu auta vykradat..

autor
26. okt 2024

@dadis celkovo z toho že takto ľahko sa ti niekto dostane do auta aj keby tam nemáš cennosti aj tak.. preto rozmýšľam či takto ľahko ho vedia aj naštartovať a ukradnúť cele .. na videu to vyzeralo ako nič keď sa doň dostali

dadis
26. okt 2024

Ano, ved sa aj auta este kradnu, ale uz v mensom rozsahu ako kedysi.. treba mat nove auto poistene a v aute nic nenechavat. Stavaju sa horsie veci.

maranco
26. okt 2024

Ak to bolo bez-kľúčové auto tak je to stará známa vec, tu je 5 ročné video ako to robia

https://www.youtube.com/watch?v=PEMOWPj2i-0

preto si niekto na noc odkladá kľúč do chladničky aby bol z neho blokovaný signál

autor
26. okt 2024

@maranco ťažko povedať či je bez kľúčové to neviem

victoriab
26. okt 2024

@maranco 😵😵😵 do chladnicky? Wow

autor
26. okt 2024

@maranco ale na tých jej storkach nikto takto nabehal a nechytá signál.. oni išli jak na hotové proste ako keby mali v ruke kľúč to vyzeralo

maranco
26. okt 2024

@victoriab chladnička poslúži ako faradayova klietka, prípadne ľubovolnú celokovovú krabičku ktorú prepojíš káblom s vodovodom alebo radiátorom, tak sa signál kľúča "nedostane von"

margotka17
30. okt 2024

@dadis pár rokov dozadu moja sestra s manželom nakupovali v obchodnom centre, keď došli k autu, zo zadných sedadiel im niekto zobral tašky, ktoré nosili do práce. Nič nebolo rozbité. Čiže niekto odcital kód a auto pohodlné otvoril. My máme také puzdro, cez ktoré sa nedá odčítať kód. Ak ideme niekde preč z auta, takto ho zamykame, aby nikto neodcital kód.