Ahojte sledujete niekto Andreu Saky? Videli ste v jej storkach to vykradnutie auta? Čo si o tom myslite? Príde vám to ako fake ? Ja som zdesená ak to nieje fake ako sa môže niekto takto ľahko dostať niekomu do auta??
Akurát som to pozrela, akože to normálne ako otvorili? Ja ze okno rozbili a to riadne otvoril. Ako je to možné?
@ariannazara Bezkľúčové odomykanie a štartovanie automobilu je veľký trend. No tak ako je pohodlný pre vodiča, je pohodlný aj pre zlodejov áut. Stačí im totiž zariadenie, ktoré predĺži signál kľúča. Systém auta si myslí, že majiteľ je nablízku, a tak dovolí otvoriť dvere a naštartovať.
@ariannazara ja neviem úplne v prdeli som z toho ako jednoducho sa dá vykradnúť auto..
jedine čo dúfam ze to je fake ale zase načo by to robila tvrdi že jej naozaj zmizli veci… takže asi to bude reálne
Keby nejaké staré auto nepoviem ale toto? Si otvorili jak keby majú vo vacku kľúč
@ariannazara Prijímač signálu – väčšina áut má stály kód. Zlodejovi stačí tento kód raz zachytiť a vytvorí si tak vlastný kľúč, ktorým sa dostane do auta. Okrem prijímača signálu existuje aj rušička signálu. Vecička proste nepustí signál od kľúča k autu a keď si to vodič nevšimne, má smolu. Jeho auto totiž zostalo otvorené.
@dadis to je masaker fakt… ešte že jej to auto neukradl…
Tebe sa este nestalo, ze v nakupaku ti neslo zatvorit auto? Kedysi tak na velkych parkoviskach vyckavali a rusili signal, aby ludia "zabudli" zatvorit svoje auto.
@dadis nie mne sa to ešte nestalo teda.. fuh normálne zle mi je čo sa robí v tomto svete
A to takto ľahko vedia to auto aj ukradnút keby chceli?
Dúfam že ich dopatraju vraj ukradli aj platobnú kartu ktorou platili
toto sa stalo kamoške pred x rokmi,a tu sa nad tým niekdo teraz čuduje?
keď je sprostá....načo si necháva drahé veci v aute....
a z coho ti je zle? odjakziva upozornuju, ze si nemas ziadne cennosti nechavat v aute...kym to ludia budu robit, dovtedy budu auta vykradat..
@dadis celkovo z toho že takto ľahko sa ti niekto dostane do auta aj keby tam nemáš cennosti aj tak.. preto rozmýšľam či takto ľahko ho vedia aj naštartovať a ukradnúť cele .. na videu to vyzeralo ako nič keď sa doň dostali
Ano, ved sa aj auta este kradnu, ale uz v mensom rozsahu ako kedysi.. treba mat nove auto poistene a v aute nic nenechavat. Stavaju sa horsie veci.
Ak to bolo bez-kľúčové auto tak je to stará známa vec, tu je 5 ročné video ako to robia
preto si niekto na noc odkladá kľúč do chladničky aby bol z neho blokovaný signál
@maranco ťažko povedať či je bez kľúčové to neviem
aj so zvukom
https://www.youtube.com/watch?v=ddm58T1mp6I@maranco ale na tých jej storkach nikto takto nabehal a nechytá signál.. oni išli jak na hotové proste ako keby mali v ruke kľúč to vyzeralo
@dadis pár rokov dozadu moja sestra s manželom nakupovali v obchodnom centre, keď došli k autu, zo zadných sedadiel im niekto zobral tašky, ktoré nosili do práce. Nič nebolo rozbité. Čiže niekto odcital kód a auto pohodlné otvoril. My máme také puzdro, cez ktoré sa nedá odčítať kód. Ak ideme niekde preč z auta, takto ho zamykame, aby nikto neodcital kód.
Ešte poviem že nemá žiadne staré auto ktoré sa dá ľahko otvoriť ale docela nové Maserati