Americké stíhačky, dohoda s USA

paradajkova
2. mar 2024

Viete si predstavit, ze by sa Nad takto pretrcal ako Kalinak s americkymi stihackami? 😅 To by bolo zase halo, aky je zradca a teraz? Kalinak hovori, ze Americania su ferovi 🇺🇸

Pamatate si, ake bolo halo okolo podpisania obrannej dohody s USA? Ako je to zrada Slovakov, ako odovzdavame svoje letiska do ruk USA? Dnes je uz fer, je v poriadku, ziadne zrusenie sa neplanuje. Zrazu je dohoda v prospech SR 🇸🇰

Divadlo pre volicov v priamom prenose 👏👏👏

paradajkova
autor
2. mar 2024
muz26
2. mar 2024

Presne tak, ako sa robí tzv. "test Ficom", treba spraviť test opozičným politikom. Keby opozičný politik vrazil do semafóra, keby opozičný politik bol v USA prebrať stíhačky ... to by bolo tlačoviek, vykrikovania a osočovania.
Súčasná vláda sú absolútny pokrytci, medzinárodná izolácia a hanba na 100 rokov. Nebavia sa s nami už ani češi

anonymous87
2. mar 2024

🤷‍♀️ tragikomedia v priamom prenose. Ale stavym sa, ze aj na toto budu mat jeho volici ospravedlnenie 😅

egonsk
2. mar 2024

@paradajkova nepodsuvaj nevyrieknute veci. Co podla teba mal asi tak robit, ked sme sa dockali casti zaplateneho tovaru s 2 rocnym oneskorenim, na ktory kopec ludi caka ako na spasenie? Mohol to v tichu podpisat preberak a potom od medii cakat ohovaracky, ze potichu s nimi paktuje, alebo to prijat s pomeznou show (ktora vzhladom na zdrzanie dodavky je viac ironiou) a rovnako sa mu dostane od medii negativnych reakcii, ale vylucil tym cast o tichom paktovani.

777januska777
2. mar 2024

@egonsk alebo mohol urobiť to co hlásil pred volbami. Neviem fakt pred volbami išiel zožrať všetkých co si len s usa sadi za jeden stôl. Caputova bola za zapredanu k. Ale Fico môže. On môže všetko ci ako?
Pred volbami vravel ako nas usa chcú zničiť a obsadiť a teraz už stihol s usa dohodnúť ďalší nákup, ďalších stihaciek?

anonymous87
2. mar 2024

Pripnem na ozivenie pamate. Lebo nasi volici ju maju castokrat ako akvariove rybky 🤷‍♀️
https://www.aktuality.sk/clanok/lZ3NLdb/nikto-n...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
paradajkova
autor
2. mar 2024

@egonsk ale prosim ta, vsetci co sleduju politiku vedia, ze tie stihacky objednala este SNS za Pelleho vlady. Je jasne, ze ich musel prijat, tam nieje 14 dnova lehota na vratenie, ako ked si clovek objedna z eshopu ponozky a dostane naspat peniaze. Absolutne nemusel okolo toho robit taketo teatro. Ale volicom treba zas zacat podsuvat, ze USA su fajn, ked vieme "ako na nich" :D Cele to bolo iba divadlo co ludom pred volbami hovorili, dufam, ze si to uz konecne zacnu ludia uvedomovat.

egonsk
2. mar 2024

@paradajkova mne je uplne jedno kto co dojednal, ale ako som pisal, aspon iecoho sme sa po rokoch spozdenia dockali konecne.
Ty tiez keby ti firma ktorej si zaplatila dosla postavat pergolu po X rokoch konecne, tak okolo toho robis ovacie, lebo radostou by si bola cela bez seba, hoci by si ju uz mozno ani nechcela, ale by si bola rada, ze peniaze neskoncili v ciernej diere a napokon predsalen si sa dockala...

777januska777
2. mar 2024

@egonsk všetko je už jedno ci? Nevadí co bolo kedysi a ze to bola zasluha fica, dnes je nový deň a už na tom nezáleží. To ze si staval kampaň na nenávisti voči všetkým a aj tým co reálne s tým nič nemali nevadí.

markusrasford
2. mar 2024

@egonsk do konca chceli referendum

anonymous87
2. mar 2024

@777januska777 jasne, uz je to v poradecku. Kali povedal, ze je ok, tak je to ok 🫣 ja by som chcela niekedy vidiet do hlav ludi co im vsetko zeru. Ako tam prebiehaju myslienkove pochoby a tie chemicke procesy 😀

markusrasford
2. mar 2024

@egonsk po 2 rokoch a boli to objektívne príčiny. Ale stavba diaľnice BA- KE do dnes nestojí. Tam by som bol veľmi opatrný so slovami. Véd táto háveď vykrikovali že tu budú znasilnovat slovenské ženy že oni budu ináč TZ a ďalšie hlúposti.

anonymous87
2. mar 2024

@markusrasford a dovezu sem jadrove zbrane a ked mi na dvere zabucha americky vojak, ze sa mu moj dom paci, tak sa budeme musiet vystahovat (toto som si tu realne precitala). A ja teda cakam a cakam a furt nic 😂🫣 aj ze budeme musiet vsetci povinne vypratat jednu izbu pre ukrajincov… a tiez nic… ja uz neviem co mnohym otvori oci

markusrasford
2. mar 2024

@anonymous87 úplne súhlasím. No zaberá to na ovce Smeru.

viestta
2. mar 2024

@anonymous87 tym neotvori oci nic. Pretoze to co "veduci" nariadi, to budu tliachat. Teraz su USA kamarati, lebo tito "vedia ako na nich". Jezkovi oci!
Ked povazujem jeden Blaha za mernu jednotku blbosti, ake hodnoty blbosti ma bezny Ficovolic?

marca12
2. mar 2024

@anonymous87 No jasne,ze maju. Zmlyvu su tak spísané,ze sa nedaju vypovedať a chudak Kali sa musel dohodnut. Mame v rodine ich volicov a ja uz nemozem pocuvat tie ich dristy a ody na Fica. Ich volici su totalne zmanipulovani a nic nevidia.

tundra
2. mar 2024

@paradajkova tak stihaciek je dost aj tu na MK🤣🤭boli aj za minulej a su aj za tejto vlady😉

alenka58
2. mar 2024

@tundra spravila si mi dobrú náladu 😀

pkgirl30
2. mar 2024

Kali bol vždy pro USA a niekoľko krát to aj povedal. S Blahom čo sa týka Ruska a USA sa nikdy nevedeli dohodnúť.

777januska777
2. mar 2024

@pkgirl30 ale pre volbami bola predsa hlavná politika smeru v tom, ze usa nás chcú obsadiť a zničiť slovensko. Naraz už to neplatí? Už je usa v pohode a akoze vždy bola v pohode? Takze už prezidentka nie je zapredanec usa?

pkgirl30
2. mar 2024

@777januska777 Pre Kaliho je USA v pohode. síce nie celá politika, ale väčšina zákonov, obchodovanie, kultúra, uvažovanie. on je proste prozápadný. Ale Kali nie je celý smer. Počúvala som s ním trojhodinový rozhovor kde dosť dopodrobna vysvetlil čo zamýšľa s tou DCA zmluvou, ani on ju nechce. Či sa nedá zrušiť, to tvrdia oni, ale veľa vecí tam chcú zmeniť.... Ale samozrejme ŽIADNEMU politikovi sa nemá veriť

mipu
2. mar 2024

@egonsk moja zlata a ďalšie 4 O-B-J-E-D-N-A-L

777januska777
2. mar 2024

@pkgirl30 vieš čo je na smere asi najlepšia taktika akú majú? Ich monológy, ale ze vždy. Oni dokážu tak pekne rozprávať, keď ich nik neprerusuje a nekonfrontuje s tým co povedali. Preto smeraci veľmi neradi chodia do diskusných relácii, najradšej majú tlačovky a tie ich videa.

eva8
3. mar 2024

Taliansko stiahne zo Slovenska systém protivzdušnej obrany
Fico to oznámil s tým, že ho potrebujú na inom mieste.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23290184/taliansko-stiah...