Altánok na dvore

funilieta
11. aug 2014

Baby poraďte mi. Chceli by sme si postaviť altánok a neviem sa rozhodnúť či by mal byť čisto z dreva alebo by sme tam dali jednu murovanú stenu obloženú kameňom. Máte nejaké fotky? prípadne môžte mi poradit plusy a mínusy? dakujem

alison758
11. aug 2014

my mame jednu stenu plnu ale zalezi toako mate orientovy dvor,idete tam davat aj krb?

funilieta
autor
28. aug 2014

no uvažovala som o krbe, pretože je to pekná estetická záležitosť a ide z neho aj teplo, čo sa hodí ak bude pršať...samozrejme zas v horúčavách je to mínus. Manžel ma presviedča len na taký prenosný gril....ja fakt neviem 😒

slavicek5
5. sep 2014

Poslala som ti foto, ako to majú u našich svokrovcov. Osobne sa mi viac páči, keď je tam murovaná stena a s tými kameňmi fest by to dobre vyzeralo. A samozrejme aj s krbom nejak dostredu, lebo oni to majú na kraji a nie k všetkým sa dostane večer teplo z neho 🙂 Ale samozrejme musí sa to hodiť aj k domu, nemôže to byť úplne niečo iné. Im to navrhla kamarátka projektantka, lebo inak sú za to ťažké peniaze, tak ak máš niekoho takého čo by ti poradil...Ale teraz na internete sú fakt pekné fotky altánkov. Už len naozaj sa prispôsobiť tomu čo máš naokolo.

katuskaqz
10. sep 2014

aj ja túžim po altánku, zatiaľ väčšinou grilujeme len tak pod holým nebom...ale kúpili sme si tento rok nový gril, prenosný - super veľký, kopa klobások a mäska sa naňho zmestí 😀 ... a nie je ťažký, takže keď sme boli v júli kempovať, brali sme ho so sebou... paráda 😀

funilieta
autor
11. sep 2014

Hej dík za fotky slavicek, vyzerá to krásne. Tak je pravda že s murovaným nikde neodídem, ale je to aj pekná dekorácia v altánku. Asi predsa len spravíme tú jednu stenu murovanú. Teraz sme sa aj o tom bavili, že je to otočené aj blízko k ceste a všetci by tam videli. Už len sa pustiť do toho, ale asi až na druhý rok. Neviete, teraz náhodou nebudú akcie na tvárnice? Keďže už bude trošku po sezóne so stavaním?

slavicek5
3. okt 2014

Sused si teraz doviezol betónové tvárnice 😀 Ja som naňho tak posmešne, že kedy chce stavať, veď už ide zima. On si ide plot stavať. Taký nízky z tvárnic a na to chce dať kovovú bránu s bránkou. Že to mu musí pekne najprv odležať na dvore a tak sa môže niečo robiť na druhý rok 😀 Že ho to teraz vyšlo za super cenu, vraj to objednával cez net, ale fakt si nespomeniem čo to bolo. Ak chceš, môžem sa ho znova spýtať a napíšem si to. 😅

slavicek5
3. okt 2014

@katuskaqz Aj ja som premýšľala žeby som kúpila prenosný gril. Koľko ťa vyšiel a kde si ho kupovala? Lebo my nemáme priestor na altánky ani nič také ☹

funilieta
autor
13. okt 2014

@slavicek5 Keby si bola taká dobrá a zistila mi odkiaľ to zohnal. Snažím sa šetriť na veciach, na ktorých sa dá šetriť. Aspoň by sme našporili niečo do ďalšieho roku a toto by sme už mali o starosť menej keby to už bolo kúpené.

katuskaqz
14. okt 2014

@slavicek5 My sme ho objavili tiež len čistou náhodou u kamarátov, keď grilovali. Kúpili si čisto nový a chceli ho hneď vyskúšať tak organizovali party. Veľmi sa mi to zapáčilo, tak na druhý deň som už ukecávala manžela, aby sme si aj my kúpili a potom sa gril párty konala aj u nás 😀 Objednávali sme si ho cez net http://www.pekna-domacnost.sk/gril-aa213.html k tomu som aj pre manžela objednala kotlík na guľáš, nech sa činí vo varení aj on. Len ľutujem, že som si nekúpila aj grilovaciu panvicu, pretože robím len na obyčajnej už vyradenej na tieto účely, alebo mäsko ukladáme len na alobal

slavicek5
4. nov 2014

@funilieta Hej to ti verím, človek šporí peniaze kde sa len dá. pýtala som sa ho, bolo to Tvareko, tam cez nich cez net si objednával a teraz čaká na druhý rok kým si postaví.

@katuskaqz Jooj niet nad dobrý kotlíkový guľáš, ktorý samozrejme varia chlapi a my baby konečne môžme si aj nohy vyložiť. Len občas sa im šmykne ruka v okoreňovaní a deti to nechcú jesť, že je to štipľavé 😀

janinna08
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ema290
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninah1486
26. okt 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

podla toho co v nom chces mat, ked chces murovany krb tak mur ale ak ti staci nejaky gril tak z dreva

janroyce
17. máj 2023

@funilieta no my sme objednávali drevený altánok z kvh dreva + gril. Rozhodli sme sa takto kvôli estetickom vzhľadu. Pre mňa bolo dôležite ako to vyzera😄 hľadali sme niečo moderne, tak našli sme u jednej firmy dobry napad pre realizaciu. Objednavali sme u https://modul-company.sk/ altanok Miami sa nazyva.