Alli alebo Wish

kofilka33
20. feb 2018

Ahojte kde je lepšie objednavat na Alli alebo Wish?

viskupovaandrea
20. feb 2018

@kofilka33 objednala som teraz po dlhej dobe z Ali pre dcerku sponky a gumicky do vlaskov a z Wish nejake male hracky. Tak som zvedava co pride skor 😊🤔
Inak je to vsetko z Ciny takze je asi jedno odkial nakupujes. 🤗

alexandra1995
20. feb 2018

Z mojej vlastnej skúsenosti wish neodporúčam. Z účtu mi svojvoľne odchádzali peniaze. Pozerala som aj fóra na internete a bolo viac ľudí čo mali rovnaký problém. Z ali si objednávam veľmi dlho, niekoľko rokov a som maximálne spokojná. Len raz mi neprišiel tovar ale hneď mi poslali peniaze spať bez akýchkoľvek naťahovačiek 😊

dominika6
20. feb 2018

wisch má neskutočné poštovné...obal na mobil 1,- a poštovné 5,-

kofilka33
autor
20. feb 2018

Našla som ešte jednu stránku Joom.Mate aj s tymto skúsenosti?

marty_4
20. feb 2018

ja ked tak, tak cez ali nejake drobnosti 🙂

sudabe
20. feb 2018

Ja obednavam iba z ali chcela som aj z wish no ta ista vec je dhrahsia a to ze este za vsetko chcu postovne ma odradza.

viskupovaandrea
20. feb 2018

@kofilka33 ano mam Joom. Maju free postovne a je to tiez z ciny a dodacia doba rovnaka ako Ali ci Wish 🤗( okolo 3 tyzdnov)

mell_k
21. feb 2018

Objednala som si v lete bizuteriu z wishu no este doteraz neprisla 🙂

eva_eva
21. feb 2018

@viskupovaandrea Aj to podobne funguje, čo sa týka nedodania zásielky alebo tak? Dá sa s nim i dohodnúť?

viskupovaandrea
21. feb 2018

@eva_eva Neviem, zatial mi vsetko prislo 🤗

zuzka1120
21. feb 2018

@kofilka33 ja mám skúsenosti s joom.
Síce som objednala teraz prvý krát ,šesť produktov,z toho mi dva prišli zatiaľ. Objednávala som pred dvoma týždňami.
Zatiaľ spokojnosť.

verus14
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominika_79
26. feb 2020

@viskupovaandrea ja poznám aj Vova.... no neprišlo mi všetko čo som si z tade objednala