Allegro.pl - skúsenosti s eshopom?

secret1
14. mar 2019

Dobrý deň.prosim objednáva tu niekto z allegro.pl?ďakujem

blontimka
14. mar 2019

@secret1 allegro je Len portál ako heureka. Objednať si môžte, ale ja mám skúsenosť s tym, že na slovensko neposlu, treba ísť po to do poľska na poštu alebo kam...

secret1
autor
14. mar 2019

Ďakujem pekne za odpoveď.

kiwi3
14. mar 2019

niektori predajcovia posielaju, ini nechcu a niektori ani neodpisu. nepovedala by som, ze ako heureka (to je vyhladavac), skor ako ebay, aliexpress, amazon. vela predajcov na jednom mieste. a co by si potrebovala vediet konkretne?

secret1
autor
14. mar 2019

@kiwi3 ďakujemza odpoveď.mám záujem o mbelline super stay matte ink odtieň 95 visionary
U nás nikde nemajú

kiwi3
14. mar 2019

@secret1 tak ak tam nie je napisane, ci posielaju a vycislene postovne, tak treba napisat predajcovi. ak posle, tak sa tusim plati kartou alebo prevodom. je to podla mna trochu take komplikovanejsie

secret1
autor
14. mar 2019

Ďakujem
@kiwi3 ďakujem

kacena177
14. mar 2019

@secret1 my občas objednávame, no máme rodinu v pl, tak na ich meno

mendyna
21. máj 2019

Ahoj. Skúste stránku https://tovarzpolska.sk/. Cez nich sa dá objednať z Allegra.pl. Je to ale za príplatok za sprostredkovanie

lorderotica
4. máj 2021

@secret1 neobjednavaj!!!!! Horsie nez s wishu

kacena177
4. máj 2021

@lorderotica allegro je ako napríklad naša heureka. Ak máš negatívnu skúsenosť, tak s konkrétnym obchodom, predajcom. Myslím, že toto vyjadrenie je dosť nepravdivé. My sme napríklad veľmi spokojní boli vždy