Ahojte,
chcem si objednať topánky VANS - http://www.aliexpress.com/item/2014-brand-unise...
A keďže som si čital že sa tu zabavujú Fejky.
Chcel by som sa spýtať ako to funguje a či to je pravidlom aby to zabavili. A ako to je potom z vrátením penazí a podobne. Keďže som s takýmto ničím ešte nerobil Ďakujem za každú reakciu.
@ma4il na aliexprese si ziadnu znacku nekupis, a za tu cenu si mozes v nejakom normalnom eshope kupit prave Vansy.
@ma4il ty si naozaj myslis, ze na Aliexprese kupis znackovu vec? Ak colnica zabavi tovar, je to urcite kvoli tomu, ze je to falzifikat. Takze v ziadnom pripade by som odtial neobjednavala ziadnu "znackovu" vec.
@lulu369 Ak je tovar pozastaveny, tak asi nakoniec bude zhabany pre ochranu znacky a podobne veci. Neverim, ze niekedy este uvidis tovar alebo peniaze. Predajca tovar poslal, prepravca prevzal, dorucil do SR a tam ho zastavili. To ze nedosiel k tebe uz asi nikoho nebude zaujimat.
@warholette Ono ide o že tam sú za 24 + - € A na Slovensku sú za 50 + - € Preto som išiel cez to.
@zita19 A je 100% že to zabavia? 🙂 Alebo je aj nejaká šanca že nie? A to ako kontrolujú keď to nerozbalia?
@ma4il my sme si objednávali spolu s kamočkou a mojou mamou, ale nebolo to oblečenie...kamoška si objednávala pre syna ruksak do školy, mama si objednávala všelijaké pomôcky na marcipán (pečie torty), no a ja s kamoškou sme objednali dokopy pre naše dcéry doplnky do vlasov a ja som si objednávala sadu na gelové nechty...
@zita19 no neverím ani ja tomu, že dostanem tovar, alebo mi budú vrátené peniaze, no uvidíme, prišiel mi od nich mail, že to budú riešiť a o postupe ma budú informovať...
Jeden známy si s tejto stránky objednáva bežne (pokiaľ viem tak väčšinou oblečenie) a ešte nemal žiadne problémy podobného charakteru ako teraz ja
V alieexpresse by som značku nehľadala. Už v inom príspevku som dávala kontakt na stránku www.jajafashion.sk, topánky tam nemajú, ale za to som spokojná s cenami a kvalitou oblečenia, ktoré tam majú.
Kamaratovi takto zabavili "znackove" botasky... neriskovala by som to. Ja si radsej objednavam z http://www.bonprixshop.eu/
@ma4il Ahoj, aj ja som si s tejto stránky objednávala asi pred 4-6 týždňami...tovar mi chodí postupne každý týždeň niečo príde, ale neposlali všetko naraz..A včera mi prišiel mail, že jeden výrobok bol pozastavený, pretože bola zistená nelegálna činnosť prepravcu (alebo niečo v tom slova zmysle), tak uvidím čo bude ďalej