Aliexpress - značkové oblečenie

ma4il
28. máj 2014

Ahojte,
chcem si objednať topánky VANS - http://www.aliexpress.com/item/2014-brand-unise...

A keďže som si čital že sa tu zabavujú Fejky.

Chcel by som sa spýtať ako to funguje a či to je pravidlom aby to zabavili. A ako to je potom z vrátením penazí a podobne. Keďže som s takýmto ničím ešte nerobil Ďakujem za každú reakciu.

lulu369
28. máj 2014

@ma4il Ahoj, aj ja som si s tejto stránky objednávala asi pred 4-6 týždňami...tovar mi chodí postupne každý týždeň niečo príde, ale neposlali všetko naraz..A včera mi prišiel mail, že jeden výrobok bol pozastavený, pretože bola zistená nelegálna činnosť prepravcu (alebo niečo v tom slova zmysle), tak uvidím čo bude ďalej

ma4il
autor
28. máj 2014

@lulu369 A to si si objednávala značkové veci? 🙂

warholette
28. máj 2014

@ma4il na aliexprese si ziadnu znacku nekupis, a za tu cenu si mozes v nejakom normalnom eshope kupit prave Vansy.

zita19
28. máj 2014

@ma4il ty si naozaj myslis, ze na Aliexprese kupis znackovu vec? Ak colnica zabavi tovar, je to urcite kvoli tomu, ze je to falzifikat. Takze v ziadnom pripade by som odtial neobjednavala ziadnu "znackovu" vec.
@lulu369 Ak je tovar pozastaveny, tak asi nakoniec bude zhabany pre ochranu znacky a podobne veci. Neverim, ze niekedy este uvidis tovar alebo peniaze. Predajca tovar poslal, prepravca prevzal, dorucil do SR a tam ho zastavili. To ze nedosiel k tebe uz asi nikoho nebude zaujimat.

ma4il
autor
28. máj 2014

@warholette Ono ide o že tam sú za 24 + - € A na Slovensku sú za 50 + - € Preto som išiel cez to.

@zita19 A je 100% že to zabavia? 🙂 Alebo je aj nejaká šanca že nie? A to ako kontrolujú keď to nerozbalia?

zita19
28. máj 2014

@ma4il neviem co a ako robia...
Ja ked tam kupujem, tak velmi studujem aby to nebolo ani omylom "znackove", takze mne doslo vsetko. Ja nepotrebujem znacku ani "znacku". Pre mna su dolezite ine veci na handrach.

lulu369
29. máj 2014

@ma4il my sme si objednávali spolu s kamočkou a mojou mamou, ale nebolo to oblečenie...kamoška si objednávala pre syna ruksak do školy, mama si objednávala všelijaké pomôcky na marcipán (pečie torty), no a ja s kamoškou sme objednali dokopy pre naše dcéry doplnky do vlasov a ja som si objednávala sadu na gelové nechty...
@zita19 no neverím ani ja tomu, že dostanem tovar, alebo mi budú vrátené peniaze, no uvidíme, prišiel mi od nich mail, že to budú riešiť a o postupe ma budú informovať...
Jeden známy si s tejto stránky objednáva bežne (pokiaľ viem tak väčšinou oblečenie) a ešte nemal žiadne problémy podobného charakteru ako teraz ja

lulu369
1. jún 2014

@zita19 ahoj, no neverila som, ale za ten tovar ktorý mi zadržali, tak mi peniaze vrátili, už ich mám na účte...

zita19
1. jún 2014

@lulu369 tak to je potom fajn. Neverila som ani ja. To potom museli niekde inda zadrzat ako na nasej colnici.

nika0212
15. dec 2014

V alieexpresse by som značku nehľadala. Už v inom príspevku som dávala kontakt na stránku www.jajafashion.sk, topánky tam nemajú, ale za to som spokojná s cenami a kvalitou oblečenia, ktoré tam majú.

lilit35
2. jan 2015

Kamaratovi takto zabavili "znackove" botasky... neriskovala by som to. Ja si radsej objednavam z http://www.bonprixshop.eu/