Aliexpress - už mesiac čakám na objednávku

leiiiy
20. nov 2018

Za koľko vám prišli veci z aliexpressu? Objednala som si také somarinky a o dva dni to bude mesiac.

hettinka
20. nov 2018

@leiiiy ako kedy 3 týždne - 3 mesiace. Sleduj si purchase protection, aby ti nevyprsal termín.

dagmara17
20. nov 2018

Záleží od predajcu, ten čas je rôzny, sleduj si to, kde je zásielka 🙂

henikav
20. nov 2018

@leiiiy vacsinou chodia tak po 4-5 tyzdnoch, tak uz kazdu chvilku

kathy93
20. nov 2018

Ja som čakala aj 2 mesiace aj teraz už dlho čakám tak snáď to príde lebo podľa čísla to ešte nieje ani na Slovensku

katka2601
20. nov 2018

@leiiiy ja som si minulý rok v októbri kúpila vianočné ozdoby a prišli mi tento rok na veľkú noc

lubik87
20. nov 2018

@leiiiy máš tam.limit myslím ze 60 dní pokiaľ ti to nepríde daj si žiadosť o vrátenie peňazí. Vrátia bez problémov. A v tomto období trvá aj 5-6 týždňov dodanie

lubik87
20. nov 2018

@katka2601 ale to už nemá s klasickým dodaním nič spoločné majú limit na dodanie .tvoja zásielka sa stratila ..aj mne išiel na Slovensku list dva mesiace prešiel cez celé Slovensko toľko mal.peciatok:D

bibyke
20. nov 2018

Vacsinou daju limit na dodanie 60dni. Ale teraz pred vianocami je uz toho vela. Mne chofi vsetko tak za 2-3tyzdne,naposledy mi nieco prislo po tyzdni a z toho sme.mali aj jeden den sviatok,uplne som bola v šoku z toho, a na nieco som aj 6tyzdnov cakala

xili99
23. nov 2018

je dobré si to sledovať, mne sa už stalo, že mi zásielka neprišla a aj som na to úplne zabudla, že som čosi objednávala. Tak radím si to sledovať a niekedy je fajn aj predajcovi napísať, on ti dá info o zásielke 🙂

takyna
10. apr 2019

Prosím co robiť v prípade ze som nedostala tovar a spor sa nedá otvoriť zásielka bola odoslaná 18.2.2019 ďakujem za každú radu

julka828
10. apr 2019

@takyna napiste na chat. To maju ako take ustredie kde klikate o aky problem sa jedna a da sa tam preklikat aj nato ze objednavku ste nedostali

0silvia0
10. apr 2019

@takyna napíš predajcovi správu, oni sú veľmi ochotní riešiť problémy a aktívne komunikujú. Ja aj keď som mala problém, vždy mi ho vyriešili, poslali tovar ešte raz dokonca s darčekom, inokedy v pohode vrátili peniaze späť, mne vždy všetko vyriešili k mojej spokojnosti.

mimuska125
10. apr 2019

@leiiiy dobry vecer mne obal na telefon prisiel po 2 mesiacoch uz som bol vazne nahnevaná ale došiel

rajona
10. apr 2019

@takyna uplynula už doba dodania?

adoska717
10. apr 2019

Ja som akurat cakala 45 dni neprislo stale tak som vyvolala spor nech mi vratia peniaze