Za koľko vám prišli veci z aliexpressu? Objednala som si také somarinky a o dva dni to bude mesiac.
Záleží od predajcu, ten čas je rôzny, sleduj si to, kde je zásielka 🙂
Ja som čakala aj 2 mesiace aj teraz už dlho čakám tak snáď to príde lebo podľa čísla to ešte nieje ani na Slovensku
Vacsinou daju limit na dodanie 60dni. Ale teraz pred vianocami je uz toho vela. Mne chofi vsetko tak za 2-3tyzdne,naposledy mi nieco prislo po tyzdni a z toho sme.mali aj jeden den sviatok,uplne som bola v šoku z toho, a na nieco som aj 6tyzdnov cakala
je dobré si to sledovať, mne sa už stalo, že mi zásielka neprišla a aj som na to úplne zabudla, že som čosi objednávala. Tak radím si to sledovať a niekedy je fajn aj predajcovi napísať, on ti dá info o zásielke 🙂
Prosím co robiť v prípade ze som nedostala tovar a spor sa nedá otvoriť zásielka bola odoslaná 18.2.2019 ďakujem za každú radu
@leiiiy dobry vecer mne obal na telefon prisiel po 2 mesiacoch uz som bol vazne nahnevaná ale došiel
Ja som akurat cakala 45 dni neprislo stale tak som vyvolala spor nech mi vratia peniaze
@leiiiy ako kedy 3 týždne - 3 mesiace. Sleduj si purchase protection, aby ti nevyprsal termín.