Ahojte, prosím vás stalo sa niekomu, že v balíku s vašou adresou ste dostali omylom zabalený balík na inú adresu inej osobe? Ako ste to riešili?
@lenka7477 Nepotešila si ma. A skúsila si otvoriť "dišputu" teda reklamovať? Či nevrátia peniaze.
treba otvorit dispute a uvidis. Odfotit a vyriesia to...
Ahoj stalo sa mi že som objednala a tovar neprišiel otvorila som spor ktorý mi neuznali nakoniec keď som zisťovala prišla som na to že moja zásielka bola doručená niekde inde niekomu inému aj som im písala že to nebolo doručené mne ani do môjho mesta no neuznali mi to čiže som nemala ani tovar ani peniaze.
skúšala, ale nemali šajnu s akým adresátom to poplietli. To neznamená že vymenili dvom ľuďom- mohlo to byť veľa pomotaných objednávok.
@simca06022011 Dúfam, že sa to vyrieši. Mne poslali balík, čo malo ísť do Čiech.
@martizv takto isto som dopadla aj ja. Pánko mi napisal sms z Francúzska ze ma môj balík 🙃
@zuzana2299 Pekne. Aspoň máš dôvod ísť na výlet. Mne sa to stalo po 1. krát, tak som nemilo prekvapená. Ale keď sa zamyslím nad množstvom balíkov, ani sa nečudujem. Skôr sa divím, že doteraz mi všetko prišlo.
Nevyriešiš - prišla mi motorkárska bunda , namiesto chráničov na prsty 🙂 Predala som ju na bazoši 🙂