Alex Wortex v uliciach Bratislavy

lexielizabeth
28. júl 2020

https://www.funmagazin.sk/alex-wortex-v-uliciac...
Akože buď len ja som zaostalá alebo by som ju seriozne sfackala keby sa na ulici pred mojim dieťaťom predvadza nahá 🙅‍♀️🙅‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ veď bobra nech si ukazuje doma
https://www.instagram.com/tv/CB_X7nTn0hq/?igshi...

lenuliatko84
28. júl 2020

Ona je zaostala,nie ty.nic nevie tak puta pozornost nahotou.je otrasna

terezka1947
28. júl 2020

Kazdy puta pozornost niecim....niekto vie zaujat iba takto. Ale minule som tak pozerala a vlastne oni vsetci v rodine su velki exibicionisti.

monika_k
28. júl 2020

Uz vidim ako by si bola schopna ju prefackat, ked ani niesi schopna napisat jej to na jej instagram 🤷‍♀️

lauralaura777
28. júl 2020

Viete aj prečo to robí ? Alebo ju tu len ohovarate ??? Nehovorím že toto je normálne to vôbec nie... ale ani to nieje normálne dávať jej fotky a ohovárať ju.... povedzte jej to priamo...

sissy27
28. júl 2020

táto osoba je ťažko cez aj pre moju silno tolerantnú povahu. Čistá "attention whore".

@lauralaura777 keby ju stretnem tak kľudne jej to poviem do ksichtu. Pre mňa je to primitívna chudera, ktorá už fakt nevie čo so sebou. Normálne by sa jej do nohavičiek nikto nemal záujem ani len pozrieť a nie ešte niečo viac, tak pre istotu sa nanúti každému či chce alebo nie.

pribinak
28. júl 2020

No chudera. Tu už ani niet čo komentovať. Kedysi takéto dávali do Pezinku, dnes do Nového času.

acrobaleno
28. júl 2020

Ja sa už dávno nad ňou nepozastavujem. Attention-whore.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tana2308
28. júl 2020

Otrasné a netolerantné

kaki3
28. júl 2020

Kedysi som nad nou aj premyslala, ci ma vsetko v hlave v poriadku, no po case jej vystrajania ako skoda reci by som asi napisala

lia_nka
28. júl 2020

A nechápem čo ona vlastne chce ukazovať veď je to jedna nechutná žena

larisalarisa
28. júl 2020

Mne sa Alex páči. Je to druh jej prezentácie. Vôbec mi nevadí. Na nič sa nehrá , proste ma baví.

lexielizabeth
autor
28. júl 2020

@monika_k aký vyznam by to malo že jej napišem na IG? 😄 žiadny 😁

lauralaura777
28. júl 2020

@larisalarisa jedna vec ako sa prezentuje ale druha že je dosť inteligentná a radšej ju počúvam ako pozerám

zooeynka
28. júl 2020

Jej o nieco ide? Na nieco poukazuje? Alebo co chce dosiahnut? Ja vobec netusim kto to je a aky ma zamer? Ci zbytocne hladam nejaky rozumny dovod preco to robi?

sissy27
28. júl 2020

@larisalarisa na nič sa nehrá? no podľa mňa sa práveže na niečo hrá. Nech si pestuje chlpy kde chce, to je jej osobná vec, ale je nutné to pchať každému pod nos? Keby sa na nič nehrala, tak si doma v kľude češe svoje porasty aj s mamou a bratom a neobťažuje s tým cudzích ľudí, nepchá sa na spoločenské akcie, ktoré majú nejaký dresscode (keď nie striktne daný, tak nejaký všeobecný určite áno) úplne nevhodne (ne)oblečená len aby na seba upútala pozornosť, nepretŕča sa kade tade.

hefo
28. júl 2020

Ja k tomu len jediné: k postihnutým by sme mali mať súcit a nie ich nenávidieť...

anjelik2019
28. júl 2020

Hlavne, nech sa nerozmnožuje...

ave_eva
28. júl 2020

ona je retardovana...nechapem ako mozu o takom cvokovi este aj pisat ....👎

monika_k
28. júl 2020

@lexielizabeth aky vyznam to ma tu? alebo aky vyznam by malo dat facku?

elaela23
28. júl 2020

Hmmm a mohla to byt celkom pekna zena.
Su ludia s roznymi uchylkami a tym sa toto zase paci.na mna je to tiez uz cez, nuz ale sme rozny.

judar
28. júl 2020

Toto absolutne druh prezentacie nieje...robi to uplne naschval a s priamym zamerom poburovat aby putala na seba pozornost ktoru spenazuje a je za celebritu takymto sposobom...

kittykat22
28. júl 2020

@lexielizabeth ved nie je naha - co vyvadzas? A ze pojde v igelite so zeleninou okolo tvojho dietata? Aby si nepraskla 🙄 Skor je desiva agresia s ktorou sa tu prezentujes.

lugie
28. júl 2020

Nemám proti nej nič. Len tá osoba mi niekedy nepríde ako žena, ale ako transvestita 🤷🏽‍♀️

pribinak
28. júl 2020

@anjelik2019 bez urážky, ale na “toto” nevylezie ani Boris Dollar 🤣🤣🤣

judar
28. júl 2020

@pribinak on aj s jeho dcerami si jej fanusikovania :D

larisalarisa
28. júl 2020

Myslím, že práve tieto komenty sú úplne nechutné a za hranicou dobrého a slušného chovania.

pribinak
28. júl 2020

@judar jaj, tak potom sme už uolne v prdeli ak predsa parlamentu ctihodný don Boris podporuje toto

anjelik2019
28. júl 2020

@pribinak hm, no len aby... 🤷‍♀️🤦‍♀️🤭

pribinak
28. júl 2020

@anjelik2019 nestraš 😱😱😱