Ahojte kočky, stretli ste sa uz s alergiou na panthenol? Kupila som si tablety na vypadavanie vlasov a po dvoch tabletach ma svrbi cele telo a mam drobnu vyrazku. Mali ste? Co zabralo aby zmizla? Uz treti den neberiem a mam pocit ze aj tak jemne pribudaju. Dakujem ☺
stretla, dotycny sa natrel gelom po opalovani s pantenolom a skoro sa zblaznil od bolesti 😮
Uz som bola u koznej.ta poxhybuje o alergii na pantenol.dala fenistil.uvidime co bude
aj môj malý má alergiu na pantenol
@vladimira93 diky vladi.zmizlo mi to lo nejakom kremiku. veru uz si to zapamatam. po. porodocg mam coraz zaujimavejsie alergie
@erka2014 Naš malý ma tiež kde čo, stále horšie a horšie... zachvílku budeme prať v čistej vode a aj jesť vzduch asi.
@erka2014 ja som sa vyhadzala po panthenolovej pene, to iste po kreme v ktorom je panthenol, šampóne, calciovej masti, kde je tiež pantenol…to iste sprchovy gel pre bábätka s pantenolom a aj krém na zadok, vlhčené s pantenolom… teraz nedávno som si kúpila šumivé tabletky na pitie kde je kyselina pantotenova po čom mi opuchol jazyk a nemohla som dýchať. Takze alergia na pantenol môže byt… keď môžete byt alergická na vlastný pot (áno aj to existuje) tak môžete byť alergická na hocičo 🙂
Potvrdzujem. Alergia na panthenol existuje. Zistila mi ju aj moja kožná lekárka. Koža mi sčervenie, opuchne, doslova zvrie ako po obarení horúcou vodou. A po pár dňoch sa zošúpe.
@erka2014 to nebude alergia na panthenol, ale na nejakú prídavnú zložku v tabletách...Daj si nejaké antihistaminikum.