Ahojte,
po dohode so vsetkymi adminmi sme dospeli k rozhodnutiu, ze nebudeme akceptovat sutaze akehokolvek razu, ktore sa nam tu zacali mnozit.
Ak najdeme nejaku podobnu sutaz, album bude zmazany a zakladatelka upozornena prostrednictvom IP.
jééé taky by mě zajímalo proč? 😒
suhlasim
no, v podstate to neni tak, ze bych nesouhlasila, je mi to jedno, ale spis me zajima PROC....co je na tom tak strasneho, mnebo v cem to vadi...
dovod: tato stranka nie je o sutaziach, ale o radeni si a podrzani sa navzajom v situaciach beznych aj menej beznych, sutaze krasy a oblubenosti by urobili viac skody ako uzitku, vzdy sa niekto bude citit ukrivdeny, a moze sa to aj nevhodne zvrtnut (vid problem gratulacii v svadobnych albumoch)
dalsi vec je ta, ze napriklad pri podzimni soutezi babyportalu tu najednou vzniklo neco kolem 10 temat, do kterych porad nekdo neco psal, aby se tema udrzelo nahore... a jina temata pak temer "nemela sanci" na nalezeni 😉
vim, ze pro nektere z vas to byla prima zabava a otazka cti (konikarky vs. motorkari), ale byla i spousta uzivatelek, kterym to hodne vadilo...
Chápu vás adminy, je pravda že se s těmahle tématama rozrhl pytel ( omlouvám se, že jsem to rozpoutala 😔 ) ale nechápu, že to nějaké holky tady tolik rozčilovalo, nebo jim to vadilo 🙄 🙄 🙄 ... o co jako jde 😕 , když tu bylo jedno téma k tomu určený. 😒 😔
No nic 😝
soutěžení taky není zrovna moje kafe, ale nic špatnýho na tom nevidim... 😕
a tak na takový diskuse nechodim a ani mi nevadí, že existujou - a co jsem chtěla, tak jsem vždycky našla a ani jsem si nevšimla, že jich tu bylo "tolik"...
No..priznavam, ze jak pise Nika, roztrhl se tu pytel s podobnymi tematy, to je pravda, uznavam, ze to muze nekomu vadit, i kdyz ja osobne to nechapu moc...jako proc a ze by to nekomu vadilo..to je asi o povaze dotycnych osob..no nic no..ja strasne rada pomuzu, kdyz je to v mych silach..pokud se jedna o ty souteze deti(stejne porad tak nejak v podtextu citim, ze mi je prvni tema o Nelusakovi mlcky vycitano), co se tyce Miss maminka apod, s tim souhlasim s adminy 😉
Ajco - Nelusaka ti nikdo nevycita 😉 kliiid 🙂
anaxamon...myslim si ze je zbytocne sa rozculovat a nieco tu zakazovat..a co sa tyka diskusnej temy miss mamicka 2008, nikto nechcel organizovat sutaz cez stranku modry konik a najma nie ak si to tu vyslovene neprajete...my sa len rozpravame a davame si vediet kde by asi tato sutaz mohla bezat...dakujeme za pochopenie 😵
Souhlasím, už tady těch soutěží bylo až moc.
Mne osobne to vôbec ale vôbec nevadí...
hmm, blbeee 😔 a proc?