Ahojte objednala som si tento okrasný strom albiziu. Dnes mi prišla je veľkosti asi 30-40cm. Čítala som ze na zimu zhadzuje listy a na jar pekne podrastie a vykvitne. Chcem sa spýtať ak máte niekto skúsenosti lebo na nete som toho veľa nenasla. Mám ju pestovať vnútri alebo ju môžem presadiť von? Čítala som ze prežije pri teplote - 10 stupňov, ale podľa mna mysleli už staršiu albiziu. A nejaké typy ako sa o ňu dobre starať. Bojím sa ze mi neprežije vybrala som si akurát také blbé obdobie. Ďakujem vopred
@kiki122 to je krásne, odkiaľ si si ju objednala?
@kiki122 a obloz ju mulcovacou kôrou na zimu
@danica2711 teraz záhradníctva vypredavaju včera som videla v našom za 12, 14 eur
Pripnem sa🙂.. Tiez som si ju v pondelok objednala je kraaasna🙂..
@eliska13 díky, pozriem
@danica2711 brest.sk 😊
@kiki122 ďakujem
Ahojte ako ste na tom s albiziov? Máte ju ešte prežila?
@janula2511 ja som ju presadila na zimu na záhradu bola maličká asi 20cm obalila som ju vetami a prežila. Ešte mi z nej aj pes odlomil kúsok
@janula2511 ja uz mam dve, ruzove, sice ziju, ale vyhonky idu len zo spodu. Neviem co s nimi. Zvysok vyzera taky vyschnuty. Velmi sa mi pacia, ale volako sa im nedari... 😕
@kiki122 aj ja som tento rok dostala albiziu, velmi sa mi pacila, my sme ju ale zasadili vonku, este koncom leta. Dost jej opadali listy, tak sa tiez bojim, ci prezije. Urcite ju dost prihrniem zeminou, mozno aj cecinou, aby zimu prezila. Drzme si palce, nech nam preziju 😉